Az érzelmek tengerén 2. évad, 41-45. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 41-45. rész tartalma

 

2022.10.10., Hétfő 18:55 - 2. évad, 41. rész

A környéket is megviseli Szerdem és Diyar halála. Utóbbi családja elviszi Umutot, hogy ők neveljék fel. Salman agát nem szívesen fogadják a cellatársai, miután megtudják, ki ő. Emine nem tudja elviselni, hogy Nejat Hulyat pátyolgatja, és szakít a férfival. Alihan jelenetet rendez Mirat házában, és közi a nővel, hogy Ozan gyámságáért pert indít. Mirat és Joszef egyre jobban megértik egymást, míg utóbbinak arra is marad energiája, hogy Ecét vigasztalja. Sebnem felkeresi Denizt.

2022.10.12., Kedd 18:55 - 2. évad, 42. rész

Sebnem felkeresi Denizt, hogy - látszólag - tisztázza a múltat. Musztafa egyetemi barátnője zavarja Ecét, olybá tűnik, mintha a fiú féltékennyé akarná tenni a lányt. Fikriye megzsarolja Alihant, miután rájön, hogy ki áll az étterem gyújtogatása mögött. Nejat döbbenten látja Ünal és Hula kapcsolatát, nem tudván, hogy csak egy színjáték részese. Alihan elveszti a türelmét, és válaszút elé állítja Denizt: vagy visszatér hozzá, vagy elpereli Ozan felügyeleti jogát a nőtől.

2022.10.13., Szerda 18:55 - 2. évad, 43. rész

Alihan Sebnem lakására megy, hogy kérdőre vonja a nőt. Nejat és Emine szakítanak. Ece arra kéri Musztafát, hogy legyen kicsit lazább, a kapcsolatuk érdekében pedig kicsit nyitottabb. Ünal elmondja a valódi érzéseit Hulyanak, amit a nő boldog döbbenettel fogad. Nejat biztatja Denizt, hogy Alihan nem nyerheti meg a pert olyan egyszerűen. Sebnem újra találkozik Artunnal. Figen munkát keres.

2022.10.14., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 44. rész

Diyar édesanyja arra kéri Civant, hogy vegye át Salman aga helyét, miközben ez utóbbi Mirat megölését tervezi, amiért bújtatta a lányát. Ece figyelmezteti Alihant, hogy a per, amit Ozan felügyeletéért indított, mindenkit tönkre tehet. Artun Sebnemmel szövetkezve Alihan tudta nélkül segít a férfinak. Figen elvállalja az állást az egyetem büféjében. Bár Ece és Joszef jól érzik magukat együtt, a lány nem tudja szó nélkül hagyni, amikor meglátja Musztafát Melisával.

2022.10.15., Péntek 18:55 - 2. évad, 45. rész

Mirat segítségével nekikezdenek a lovardában a kávézó felújításához. Alihan felveszi a kapcsolatot Cemmel abban a reményben, hogy üzlettársat talált a bár üzemeltetéséhez. Figen munkát kap az egyetem büféjében. Salman aga parancsára egy bérgyilkos a lovardához megy, hogy lelője Miratot. Rásel, aki aznap érkezik Isztambulba, és szintén ott van, a férfi elé ugrik, így a golyó őt találja el.