Drága örökösök - A visszatérés, Gólkirályság, Apatigris - folytatódó és új sorozatok az RTL-en

Apatigris

Új sorozatokat jelentett be az RTL. Régi és új szereplőkkel jön a Drága örökösök - A visszatérés, de lesz új sorozat is Gólkirályság címmel

 

Új sorozatokat jelentett be az RTL, ugyan vége lesz hamarosan a Keresztanyunak, de visszatér a Drága örökösök új részekkel, új és régi szereplőkkel, de bejelentettek egy új vígjátéksorozatot Gólkirályság címmel, valamint új Apatigris évad is érkezik az RTL-re.

 

Négy sikeres évad után véget ér a Keresztanyu, de az RTL nézői nem maradnak hazai napi sorozat nélkül. Régi és új szereplőkkel kerül a képernyőre a Drága örökösök – A visszatérés. Az örökösök újra Ökörapátiban találják magukat, az újabb bonyodalmak pedig garantáltak.

Az RTL-re érkezik Kapitány Iván legújabb szórakoztató vígjátéksorozata, a Gólkirályság is Lovas Rozi főszereplésével. A történet egy nem túl sikeres vidéki focicsapatról szól, amely – véletlenül – női edzőt szerződtet.

2023-ban vadonatúj évaddal érkezik az Apatigris, amely már nem csak Magyarországon sikeres: az Apatigris az első olyan magyar széria, amely külföldi remake-et kapott.