Az érzelmek tengerén 2. évad, 56-60. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 56-60. rész tartalma

 

2022.10.31., Hétfő 18:55 - 2. évad, 56. rész

Figen megtudja, hogy az apja felelős az étterem felgyújtásáért, Turgut pedig kihajítja Fikriyet, és ezúttal Cemile sem fogadja be. A nő elindul az éjszakába, és beül két idegen kocsijába, akik nemcsak erőszakoskodnak vele, hanem kirabolják. Mirat arra kéri Joszefet, hogy ne avatkozzon bele Musztafa és Ece kapcsolatába. A fiú ezért megpróbál távolságot tartani Ecétől.

2022.10.01., Kedd 18:55 - 2. évad, 57. rész

Deniz meghallja Rásel és Mirat beszélgetését, és félreérti. Úgy tűnik Ozan pszichés állapota tovább romlik, és már nemcsak dadog, hanem képzeletbeli barátot is kreál magának. Deniz Alihannal együtt újra pszichológushoz viszi a kisfiút. Ecénél kezd betelni a pohár, és egyre inkább elege van Musztafából.

2022.10.02., Szerda 18:55 - 2. évad, 58. rész

Mirat Joszeffel és Rásellel tölti a napot. Eközben Deniz és Alihan együtt viszik orvoshoz Ozant, ahol a terapeuta azt javasolja, hogy a kisfiú érdekében béküljenek ki, és lehetőleg egy családként éljenek. Deniz nehezen fogadja a javaslatot, és szeretné a lehető legártatlanabb módon kezelni a kapcsolatát. Mirat világossá teszi Ráselnek, hogy tudja, ez számára fájdalmas, de az életét Denizzel képzeli el. Ece kérdőre vonja az apját a feljelentés miatt. Fikriye még mindig nem került elő, Figen bejelenti az eltűnését.

2022.10.03., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 59. rész

Bár Deniz féltékeny Miratra, a két embernek sikerül tisztáznia az érzéseiket. Joszef elviszi Ecét, hogy kicsit kikapcsolódjon, miközben Musztafa megjelenik Mirat házánál. Fikriye magához tér, Figen és Turgut pedig a kórházba siet. Ott megtudják, hogy a korábbi műtét és a mostani események miatt a nő emlékezete meglehetősen hézagos. Sebnem meglátogatja Alihant a bárban, és sikerül felbosszantania a férfit.

2022.10.04., Péntek 18:55 - 2. évad, 60. rész

Musztafa igyekszik jóvátenni a történteket, és kiállítást szervez Joszef fotóiból. Hulya elkotyogja Alihannak, hogy Mirat már ült börtönben, a férfi pedig biztos abban, hogy ezt az információt felhasználva, megnyeri a pert Deniz ellen. A kiállításon megjelennek a rendőrök, és Miratot beviszik, mivel Alihan feljelentést tesz. Ezúttal Nejat sem túl bizakodó. Fikriye hazamehet, ám az emlékei az újbóli trauma miatt hiányosak.