A szerelem receptje 21-25. rész tartalma

A szerelem receptje 21-25. rész tartalma

 

2022.10.17., Hétfő 15:25 - 21. rész

Taylan folyamatosan Fırat ellen hangolja Nazt. Fezaval szövetkezve bonyolult tervet eszel ki, hogy távol tartsa a séfet a menyasszonyától. Feza elmegy Sultan utcájába riporterek gyűrűjében, és úgy adja elő magát, mint a környék asszonyainak felkarolója. Yusuf elmegy Naz éttermébe, és botrányt rendez, nem hajlandó távozni, míg Taylan oda nem megy, hogy megmagyarázza, miért tette tönkre az életét.

2022.10.18., Kedd 15:25 - 22. rész

Naz, Yusuf és Fırat felkutatják Yusuf barátnőjét, aki kétséget ébreszt Nazban Taylan jó szándékait illetően, egyre inkább úgy tűnik, hogy Taylan a műsor nézettsége miatt teszi tönkre az emberek magánéletét. Mielőtt sor kerülne a szembesítésre, Begüm eltűnik. Mirza, tudván, hogy Bora segített megmenteni őt a börtöntől, kibékül vele. Bora elmondja neki, hogy Sevi szakított vele, és Mirzában feltámad a remény, hogy talán összejöhet a lánnyal. Asumant kidobja a férje, aki új szeretőt szerzett magának, és ő arra számít, hogy visszaszerezheti Fıratot.

2022.10.19., Szerda 15:25 - 23. rész

Sultan hiába űzi el Asumant a házból, ő nem megy messzire. Egy közeli házban bérel egy szobát, hogy Fırat közelében legyen, mert feltett szándéka visszaszerezni faképnél hagyott vőlegényét. Fırat már túllépett a szakításukon, egyáltalán nem érdekli Asuman, immár Naz köti le minden figyelmét. Ismét elmegy a zsűri Naz éttermébe, mindenki nagyon izgatott. Naz vállalja a desszert elkészítését. A zsűri séfjeit lenyűgözik az ételek, mindenki nagyon boldog.

2022.10.20., Csütörtök 15:25 - 24. rész

Hazim arra biztatja Nazt, hogy hallgasson a szívére. Taylan reggelizni hívja Nazt a lakására. Váratlanul éri, amikor Naz közli, hogy szakít vele, és visszaadja az eljegyzési gyűrűt. Asuman megjelenik Taylan lakásán, a szemére vetve, hogy tönkretette az életét, és követeli, hogy szerezze vissza neki a tanácsára faképnél hagyott vőlegényét. Amikor Taylan megtudja, hogy Fırat volt a vőlegénye, már tudja, hogy nyert ügye van. Fırat szeretné elmondani az igazat Naznak, de amikor megtudja, hogy a lány viszonozza a szerelmét, fél, hogy elveszíti, és inkább hallgat.

2022.10.21., Péntek 15:25 - 25. rész

Feza gondoskodik róla, hogy Naz és Hazim is lássák Taylan új műsorát, melyben Asuman megbocsátásért könyörög Fıratnak. Fırat hiába siet elmondani Naznak az előéletét, elkésik, ő a műsorból tudja meg, és többé nem akarja látni. Fırat bánatában nagyon leissza magát, és amikor másnaposan ébred, és meglátja Nazt, azt hiszi, álmodik. De Naz közli vele, hogy ez nem álom, és feleségül akar menni hozzá. Şebnem mindent elkövet, hogy az idő rövidsége ellenére is szép esküvője lehet Naznak. Sultannak rossz előérzete van. A ceremónián Naz nemet mond.