A szerelem receptje 26-30. rész tartalma

A szerelem receptje 26-30. rész tartalma

 

2022.10.24., Hétfő 15:20 - 26. rész

A násznép elképedve nézi, ahogy Naz otthagyja az esküvői szertartást, miután nemet mond.Fırat utána megy, de Naz közli vele, hogy soha nem menne hozzá, és az egészet azért tette, hogy Fırat is érezze, milyen az, amikor becsapják. A két család egymást sértegeti a kertben, Mirza meg akarja verni a felbukkanó Taylant, mert azt hiszi, az ő mesterkedése miatt hagyta faképnél Naz Fıratot. Asuman úgy dönt, visszaszerzi Fıratot. Taylan show-ját nem folytatja a tévé, ezért nagyon dühös. Elmegy az étterembe, és piszkálja Fıratot, végül ismét összeverekednek. Fırat felmond.

2022.10.25., Kedd 15:20 - 27. rész

Şebnem közli Nazzal, hogy amennyiben Fırat nem megy vissza, ő kiszáll az üzletből, mert nem akarja, hogy Naz folytonos hisztije akadálya legyen az étterem biztonságos üzemelésének. Naz elmegy Fırathoz, hogy megkérje, menjen vissza dolgozni. Hogy Sultan észre ne vegye, becsempészi Nazt Fırat szobájába. Naz ott ragad éjszakára, mert Sultan a házban jár-kel, és nem mer találkozni vele. Miután Fırat visszamegy az étterembe, Taylan eldönti, hogy tönkreteszi az éttermet, ha már semmiképp se tud megszabadulni tőle.

2022.10.26., Szerda 15:20 - 28. rész

Naz, hogy borsot törjön Fırat orra alá, felveszi Asumant recepciósnak az étterembe. A lány örül, hogy Fırat közelében lehet, de őt egyáltalán nem érdekli Asuman. Hazim meghívja Sultant egy teára, és elmeséli neki, hogy Naz lelke nagyon sérült, mivel gyerekkorában az anyja elhagyta őket. Selim, a Taylan által ajánlott könyvelő, arra készül, hogy Taylan utasítására kifossza az éttermet. Gülendam plakátokkal próbálja ellehetetleníteni Borát a környéken. Fırat és Naz folyamatosan háborúznak egymással. Naz főz valamit Fıratnak, amitől rosszul lesz, és kórházba kerül. A beszállítók követelik a pénzüket, de a vállalkozás számlája üres, a könyvelő pedig eltűnt.

2022.10.27., Csütörtök 15:20 - 29. rész

Naz az apjához fordul pénzügyi segítségért, aki nemet mond, mivel Naz ragaszkodott ahhoz, hogy a saját lábán álljon. Fırat megígéri, hogy megszerzi a pénzt. Naz nemigen hisz benne, de Şebnemmel izgatottan várják, hogy visszatérjen. Fırat megszerzi a pénzt, de cserébe kér egy napot, amit Nazzal tölthet el. Naz nemet mond, és Taylanhoz fordul segítségért, aki újra akarja kezdeni vele. Naz inkább nem kéri a pénzt. Fırat időközben kifizeti az összes beszállítót.

2022.10.28., Péntek 15:20 - 30. rész

Naz, noha dühös, hogy Fırat az engedélye nélkül kifizette a beszállítókat, úgy dönt, hogy az összegért cserébe részesedést ad Fıratnak az étteremben. Fırat nem kér részesedést, de Naz az orra alá nyomja a szerződést. Mirza és Ergin szerelmi bánatukban jól leisszák magukat, majd sms-t küldenek szerelmüknek. Mirza üzenetet küld Sevinek, de véletlenül Sultan telefonjára, amit szerencsére Gülendam észrevesz, és kitörli. Ezek után feltett szándéka, hogy összehozza Sevit Mirzával, ezért mindenféle tanácsokat ad neki.