A szerelem receptje 31-33. rész tartalma

A szerelem receptje 31-33. rész tartalma

 

2022.11.02., Szerda 15:20 - 31. rész

Naz a saját csapdájába esik, amikor szállodai randevút szervez Asumánnak Fırattal. Fırat rájön, hogy csapda, elküldi Asumant, Naz pedig reggelig féltékenykedik. Amikor átmegy Fıraték szobájába, és egyedül találja, nagyon meglepődik. A veszekedésből párnacsata lesz, és feldúlják a szállodai szobát. A menedzser kihívja a rendőrséget, és mindkettejüket beviszik. Hazim felkeresi Sultant a hírrel, és úgy döntenek, nem árt, ha a fiatalok a börtönben töltik az éjszakát.

2022.11.03., Csütörtök 15:20 - 32. rész

A konyhában nagy a sürgés-forgás, mert rengeteg a vendég. Fırat elcsúszik egy olajfolton, beveri a fejét, és elveszíti az eszméletét. Mindenki pánikba esik, a vendégeket elküldik. Feza attól tart, hogy Hazimnak tetszik Sultan, és nem szeretné, ha a bátyja egyszerű emberekkel vegyülne, ezért felkeresi Sultant, hogy elmondja, semmi esélye a bátyjánál. Taylan kideríti, kitől kaphatott pénzt Fırat, és örül, hogy ezzel ismét összeugraszthatja Nazzal.

2022.11.04., Péntek 15:20 - 33. rész

Miután Naz felkeresi Sultant, és elmondja neki, hogy Fırat a volt férjétől, Serdaltól kért kölcsön, márpedig Serdalnak már rég fáj a foga Naz éttermére. Sultan gyűlöli a volt férjét, és úgy véli, Fırat elárulta őt, ezért dühében kiteszi a házából. Fırat egy bőrönddel az étterembe megy, ott alszik az irodában, az íróasztalra borulva. Naz a biztonsági kamera felvételén látja, és némiképp lelkifurdalást érez. Mirza és Ergin próbálják tartani a lelket Fıratban. De jön egy újabb csapás: Fırat elveszíti az ízlelés képességét. Amikor elmegy Serdallal találkozni, észreveszi, hogy Naz követi. Leül egy lány mellé egy padra, és úgy viselkedik, mintha a lány a barátnője volna.