Éjjel-nappal Budapest 2393-2395. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2393-2395. rész tartalma

 

 

2022.11.02., Szerda 21:30 - 2393. rész

Joe aggódva látogatja meg Zsombort a kórházban, aki válságos állapotban van. A kiborult Joe a teremben a fiúkon vezeti le a mérgét, és miután leteremti őket, az edzésüket sem tartja meg. Később, amikor otthon a barátaival beszéli meg a gondjait, váratlanul megjelenik a rendőrség, és elviszik Joe-t kihallgatásra.

Lali a hosszú hétvégét a villában töltötte, és már kezd a lakók idegeire menni. Amikor megjelenik a görényeivel, mindenki kiborul, de a helyzet tovább mérgesedik, amikor Jessica elszabadul, és halálra rémíti Petrát. Lali kétségbeesve keresi az eltűnt görényét, és felajánl Rebekának egy többfogásos vacsorát, ha megtalálja az állatot.

Tekla ideges, amikor Márknak kellene vigyáznia Zentére, de ő lemondja. Tekla kétségbeesésében nem tudja, hol találhatna ilyen gyorsan másik bébiszittert, és végül elfogadja Milán segítségét. Miközben Milán nagyszerűen gondoskodik Zentéről, és mindent kézben tart, Tekla aggódik és kételkedik abban, hogy Milán valóban képes-e kezelni a helyzetet. Aggódva visszamegy a lakóhajóra, és meglepődve tapasztalja, hogy Milán valóban szépen gondoskodott a fiáról.

2022.11.03., Csütörtök 21:30 - 2394. rész

Márk Petrával akar randizni, amikor rájön, hogy a gyerekére kell vigyáznia. Megkéri Petrát, töltsenek együtt egy napot, de úgy, hogy Zente is velük van. Márk és Petra jól érzik magukat Zentével, de közben Márk azzal szembesül, hogy egy titokzatos alak követi őket. Márk megijed, hogy Báró egyik embere lehet az illető.

Joe folyamatosan aggódik Zsomborért, és nyomozásba kezd. Joe elhívja edzésre a fiúkat, mert ott szeretné kideríteni, hogy szedett-e valaki illegális teljesítménynövelő szereket közülük, de a srácok sunyítanak. Közben megérkezik a rendőrség, és laborvizsgálatot rendelnek el a fiúknál. Joe abban reménykedik, hogy a srácai tiszták.

2022.11.04., Péntek 21:30 - 2395. rész

Joe azzal szembesül, hogy csúnyán belekeverték egy drogügyletbe. Joe dühöngeni kezd, Gábor próbálja lenyugtatni. Ekkor azonban rendőrök jelennek meg az ajtóban és Joe attól tart, hogy letartóztatják. Joe teljesen maga alá kerül és úgy dönt, abbahagyja az edzősködést, mivel úgy érzi, nem lát már célt semmiben sem maga előtt.

Miközben Lali segít Virágnak költözködni, Lali kihallgat egy beszélgetést Virág és Szofi közt, és teljesen elkeseredik, a hallottak miatt. Lali Gábornak szomorkodik, aki lelkére beszél, hogy tisztázza Virággal, hányadán állnak egymással. Lali ezek után szemrehányást tesz Virágnak.

Bence igyekszik erősnek mutatni magát Mesi előtt. Megragadja a lehetőséget arra, hogy időt töltsön a lánnyal és még boldogabb lesz, amikor Mesi magától ajánlja fel, hogy segít neki ajándékot keresni Szofinak. Közben nagyon jól érzik magukat együtt és Bence egy pillanatra nagyon felszabadultnak érzi magát.