Elcserélt élet 41-45. rész tartalma

Elcserélt élet 41-45. rész tartalma

 

 

2022.10.17., Hétfő 16:40 - 41. rész

Noca megjegyzései miatt Mateus féltékeny lesz Larára. Renato és Barbara között még mindig mosolyszünet van. Ravi állást kap a kutyakozmetikában, míg Joy hangyafarmmal lepi meg a fiút. Lara kitalálja, hogy ő is vendéglátós képzést szeretne indítani az étteremben, Renato támogatja az ötletet. Ilana ikreivel nincs minden rendben, a házaspár nehéz döntés előtt áll. Ilana elárulja Rebecának, hogy annak idején miért szakadt meg a barátsága Gabrielával. Erica arra kéri Santiagót, hogy hadd vigye el néha sakkozni hozzá Luant. Lara Christiannal és Renatóval álmodik. Bela elújságolja Ceciliának, hogy újra együtt van Felipével.

2022.10.18., Kedd 16:40 - 42. rész

Geize néni nem tud napirendre térni afölött, hogy Renato mennyire hasonlít Christianra. Julia receptet hamisít, ami miatt először Virginiát veszik elő. Santiago és Erica kibékülnek. Nicole elmondja Barbarának, hogy Santiago áll Rebeca kampánya mögött. Amikor a hír Rebeca fülébe jut, óriási botrány kerekedik: Rebeca számon kéri az apját, Ilanát és Ceciliát, Santiago pedig csúnyán összevész Barbarával. Rebeca Felipe karjaiban köt ki. Lara megtartja a képzés első óráját, Renato meglátogatja, de beszélgetésüket egy fegyveres rabló szakítja félbe.

2022.10.19., Szerda 16:40 - 43. rész

Mateus nem nézi jó szemmel, hogy Lara és Christian egyre többször találkozik, s még a támadásnál is jobban zavarja a férfi jelenléte. Cecíliának nem tetszik, hogy két tűz közé került, ráadásul nem tud kiigazodni édesanyja viselkedésén, igaz, olykor Rebeca maga sem tudja, mit akar. Ilana a terhessége miatt aggódik, és bár Brenóval össze kellene tartaniuk, alapvető kérdésekben sem tudnak megegyezni, és a nő orvosának, Gabrielának a jelenléte is csak olaj a tűzre. Santiago pedig érdekes ötlettel áll elő, ami nem feltétlenül nyeri el mindenki tetszését.

2022.10.20., Csütörtök 16:40 - 44. rész

,,Renato” Barbara után siet, amikor megtudja, hogy a felesége Noca konyhájába ment. Ezután Barbara a Redentornál kezd tevékenykedni, ahol egy pikáns beszélgetés fültanúja, és eltökéli, hogy mindenáron kideríti az igazságot Tulióról. Rebeca nem örül, amikor megtudja, hogy Cecilia saját lakást bérel, de a lány hajthatatlan. Ilanánál megindul a szülés, és gyorsan magához hívatja Gabrielát. A szülés közben komplikációk lépnek fel.

2022.10.21., Péntek 16:40 - 45. rész

Ilana a Maria nevet adja életben maradt kislányuknak. Erica és Luan Santiagóhoz költözik, amit nem mindenki fogad kitörő örömmel és ennek hangot is ad. Barbara megtudja, hogy ki Tulio szeretője, de Renato leállítja, hogy egyelőre ne leplezzék le. Cecilia együtt látja az anyját Felipével és a megrázkódtatás után Brenónál talál vigaszt. Lara kiállításra megy Marie-val, de elveszíti a kislányt.