Elcserélt élet 46-50. rész tartalma

Elcserélt élet 46-50. rész tartalma

 

 

2022.10.24., Hétfő 16:35 - 46. rész

Marie megkerül, Lara elbeszélget vele a nővé válásról. Mateus nehezen bocsátja meg Lara figyelmetlenségét és összecsomagol. Santiago szeretné elkápráztatni Ericát, de a meggondolatlan gyógyszerszedésnek rosszullét lesz a vége. Joy összeismerkedik egy graffitis fiúval. Barbara nem bír magával és elárulja Rebecának, hogy Tuliónak szeretője van. Rebeca követeli Tuliótól, hogy szabaduljon meg a szeretőjétől a cégnél, ehhez Renato segítségére is szükség van.

2022.10.25., Kedd 16:35 - 47. rész

Lara gyötrődik a Mateusszal történtek miatt, maga sem tudja, tényleg ki akar-e békülni a férjével. Christian végrehajtja a tervet, amelyet Tulio kitalált, de Ravival is gondja akad, akinek olyat mond, amit később megbán. A fiatal fiú részben ezért szenved, közben magát is hibáztatja mindenért, és újfent meggondolatlanul cselekszik. Rebeca ismét úgy dönt, megpróbálja megmenteni a házasságát, azonban ez továbbra sem megy könnyen, hiába szabadult meg Tulio is a szeretőjétől.

2022.10.26., Szerda 16:35 - 48. rész

Santiago tisztázni akarja a kettős kifizetést, ezért magához hívatja Renatót és Tuliót. Barbara nem bírja elviselni, hogy az apja Stephanyn is segít. Lara tisztázni akarja Mateusszal, hogy nincs miért féltékenykednie, de Christian keresztülhúzza a számításait. Ravi összefut Larával a Pouso Feliz-i buszpályaudvaron. Nicole rájön, hogy a fogyiguruja igazából Paco volt felesége és szakít a férfival. Julia állásinterjúra megy, ahová Felipe is elkíséri és Rebecába botlik.

2022.10.27., Csütörtök 16:35 - 49. rész

Lara őszintesége nem hatja meg Mateust. A kettős kifizetés problémája miatt a Redentor főkönyvelőjén csattan az ostor, de nem hagyja szó nélkül. Renato pénzt kér az anyjától, akinek azonban feltételei vannak. Noca kártyát vet, majd másnap hirtelen Confins do Altóba utazik, ahol nem mindenki látja szívesen.Lara közli Renatóval, hogy vége az együttműködésüknek.

2022.10.28., Péntek 16:35 - 50. rész

Jeronimo behívja magához Nocát, aki rosszul lesz az utcán, mert nem veszi be a gyógyszerét. Időközben Thaiane kideríti, hogy Noca lehet a nagymamája, ezért Rióba megy, és jelentkezik Noca konyhájában kisegítőnek. Lara minden szálat meg akar szakítani „Renatóval”, és búcsút vesz Marie-tól is, de ígéretet tesz neki. Miután Lara és Ravi telefonon megbeszél egy találkozót, Christian megtiltja Ravinak, hogy odamenjen, és elveszi a telefonját. Barbarához kerül ez a telefon, aki meg van róla győződve, hogy a férje szeretőt tart.