Elcserélt élet 51-53. rész tartalma

Elcserélt élet 51-53. rész tartalma

 

 

2022.11.02., Szerda 16:35 - 51. rész

Pénz áll a házhoz Nocánál, aki azonban nem mondja el unokájának, hogy Christiantól kapta kárpótlásként, de Larának az elejétől kezdve gyanús nagymamája története. Barbara azt hiszi, férjének szeretője van, és megpróbálja kideríteni, ki lehet az. Christian közbelép, de az örökbefogadás ötlete sem sokáig hoz békét a házaspár kapcsolatába. Joy visszatér, ami nem úgy sül el, ahogy tervezte, és ez rosszul érinti. Thaiane kavarni kezd, ami Larát újabb lépésre ösztönzi Chris kapcsán, ám a történtek csak még inkább összezavarják a lányt.

2022.11.03., Csütörtök 16:35 - 52. rész

Lara elmondja Mateusnak, hogy ő sem közömbös Renato iránt. Barbara bocsánatot szeretne kérni Renatótól, majd az apjához fordul, hogy ő is beszéljen vele, hátha rá jobban hallgat. Ravi felfedezi Joy aláírását az egyik falon. Lara és Renato szerelmet vallanak egymásnak. Mercedes segítségével Barbara megszerzi Erica tabletjét. Renato marad a szolgálati lakásban. Rebeca számon kéri Ericát, hogy miért szerepel friss profillal egy társkereső oldalon, de a lány értetlenül áll a vádak előtt.

2022.11.04., Péntek 16:35 - 53. rész

Ravi rájön, hogy Renato és Lara összejöttek. Santiago teljesen kikészül, nem is sejti az igazságot, egyedül Nicole tudja, hogy Barbara áll Erica lejáratása mögött. Ilana és Breno hazaviszik a kis Mariát, de egymással nem találják a közös hangot. Barbara megjelenik a hotelben Renato ajtajánál. Breno és Cecilia egymással vigasztalódnak. Inacia felzaklatja Joyt, aki arra készül, hogy egy felüljáró falára fessen graffitit. Rebeca felkérést kap egy újragondolt divatbemutatóra. Cecilia megint a diszkóban vezeti le a szakítás feszültségét.