Elcserélt élet 54-58. rész tartalma

Elcserélt élet 54-58. rész tartalma

 

 

2022.11.07., Hétfő 16:35 - 54. rész

Cecilia a kórházban magához tér, ahol félálomban Bela és Felipe előtt Breno nevét mondja. Felipe számára kiderül az igazság, aki továbbadja valakinek, akinek Cecilia nagyon nem szerette volna. Nicole is megtudja a pletykát, aki viszont Barbara bűnébe avatja be Ceciliát. Cecilia Santiago előtt tiszta vizet önt a pohárba, akinek első dolga felkeresni Ericát, és egy fontos kérdést szegezni neki. Lara hosszú idő után végre újra találkozik Ravival, megismeri Mimit és Sziszkót is. Lara számára egyértelművé válik, hogy Ravi valamit elhallgat előle, azonban nem is sejti, hogy milyen súlyos titok nyomja barátja szívét.

2022.11.08., Kedd 16:35 - 55. rész

Egyre jobban elmélyül Lara és Christian kapcsolata, ráadásul már mindketten úgy gondolják, szabadok, maguk mögött hagyták házasságukat, de ez nem teljesen van így. Barbara kétségbeesésében megdöbbentő lépésre szánja el magát, ami sokak életét felforgatja. Santiagónak a jelenben történtek mellett a múltbéli események is nehéz pillanatokat okoznak. Rebeca és Felipe újra egymásba botlik, de a mostani találkozásuk minden eddiginél furcsábban alakul, amihez köze van a fiú édesanyjának, Juliának is.

2022.11.09., Szerda 16:35 - 56. rész

Barbara hazatér a kórházból, amely után megpróbál testileg és lelkileg is meggyógyulni, s az utóbbi tűnik nehezebb feladatnak számára. Ravi kiakad, miután megtudja Christian újabb titkát, aki egyre nehezebb tudja kezelni a helyzetet. Lara igyekszik tartani a kapcsolatot Marie-val, de Mateus egyáltalán nem repes az örömtől. Új lakó érkezik Santiago és Erica otthonába, akiről nem tudni, mennyire lesz képes beilleszkedni. Thaiane szeretne beszélni Nocával a múltról, de kétségek gyötrik, ráadásul akadályokba is ütközik.

2022.11.10., Csütörtök 16:35 - 57. rész

Noca úgy sejti, hogy Renato titkol valamit, de Lara meggyőződése, hogy a fiú őszinte vele. Elenice megdöbben azon, aminek tanúja a Redentor parkolójában és nem hagyja annyiban, hadjárata azonban komoly következményekkel jár. Ravi próbál lelket önteni Larába, aki hosszú utazást tervez. Paco megtudja, hogy kicsoda Nicole fogyiguruja. Rebeca és Felipe újra találkoznak, azonban váratlan leleplezőjük akad. Santiago elbeszélget Tulióval és Renatóval is, hogy eldöntse, melyikük legyen az utódja a cégnél...

2022.11.11., Péntek 16:35 - 58. rész

Mindenki Santiago és Erica esküvőjére készül, amin Rebeca Felipével az oldalán jelenik meg, sokak megdöbbenésére, Elenice pedig meghívó nélkül állít be. Barbara nagyon várja az apja bejelentését, bízik abban, hogy Renatóra esik a választása. Tuliót megviseli a döntés és a Redentor minden eddiginél nagyobb meglopását tervezi, Christian közreműködésével. Cecilia nem tud megbocsátani az anyjának. Noca megismerkedik Hannibállal, de nem veszi komolyan a közeledését. Lara Buenos Airesbe készül, elújságolja Mateusnak is.