Keresztanyu 4. évad, 56-60. rész tartalma

Keresztanyu 4. évad, 56-60. rész tartalma

 

 

2022.10.10., Hétfő 19:50 - 4. évad, 56. rész

Borika a pályán

Borika szabadulása egy a rendőrségnek tett szívességen múlik. Huba hazatér, de lehet, hogy Babos mégis elveszíti a fiát. Viktor gyanakodni kezd Igorra, ezért Vikivel a nyomába erednek, nehogy bajba keveredjen. Lajos folyamatosan bajba kerül az igazmondása miatt, ezért elhatározza, hogy véget vet neki. Eközben Róza mama és kedves barátnője, Abigél egy régi barát fogadására készülnek.

2022.10.11., Kedd 19:50 - 4. évad, 57. rész

legfiatalabb Bárány

Lauránál megindul a szülés, és nem akárki jön hozzá szülészorvosnak. Tanya elbizonytalanodik Szergej ártatlanságában, és vádalkut ajánl a rendőrségnek. Pityke mindent megtesz, hogy felvidítsa Vikit, mégsem kedvez neki a szerencse. Mariann és Timike csúnyán összefeszülnek. Jani nagy bejelentést tesz. Petra összezavarodik, hogy kibe is szerelmes valójában.

2022.10.12., Szerda 19:50 - 4. évad, 58. rész

Tejfakasztó

Sárikához váratlan vendég toppan be, ám kiderül, hogy a férfi valójában nem is őt keresi. Zozó és Jóska tejfakasztót szerveznek a legifjabb Báránynak a fogadóban, ahol összegyűlnek a község valamirevaló férfiai, sőt még meglepetésvendég is érkezik. Huba kirándulása szerencsés egymásra találással végződik. Mikola pedig aljas tettre vetemedik.

2022.10.13., Csütörtök 19:50 - 4. évad, 59. rész

Összefogás

Zarathustra beépülése újabb kalamajkát okoz a pesti fogdán. Jani feladná a rendőri pályát, de Tivadar megmutatja neki, hogy van még miért maradnia. Laura kénytelen trükkhöz folyamodni, hogy kielégítse zsarolója követeléseit. Petra és Márk közös feladatot kapnak Róza mamától, de vajon a saját nézeteltéréseiket is rendezni tudják?

2022.10.14., Péntek 19:50 - 4. évad, 60. rész

A kitüntetés

Damil felkelést szervez a cicarabló Mikola ellen. Róza mama beavatja Anatolijt a vele kapcsolatos terveibe. A Szkander-ügy végére pont kerül, ennek örömére Marozsán egy rendőri kitüntetéssel érkezik meg Makkosszállásra - de vajon kinek adja át? Sárika Zarathustra keresésére indul. A templomban két kedves kutya miatt elszabadul a pokol.