A szerelem receptje 34-38. rész tartalma

A szerelem receptje 34-38. rész tartalma

 

2022.11.07., Hétfő 15:20 - 34. rész

Amikor Naz kérdőre vonja Fıratot, hogy hol volt, ő azt állítja, a barátnőjével találkozott. Naz nagyon dühös és féltékeny. Sultanék utcájában egy új kebabos nyílik, és az új étterem elviszi az összes vendégüket. Feza elmondja Hazimnak, hogy Fırat Serdal Öztől kért kölcsön. Mindent elkövet, hogy Fırat és a családja ellen uszítsa a bátyját. Az orvos nem sok jóval kecsegteti Fıratot. Azt állítja, van esély arra, hogy az ízlelés képességét többé nem nyeri vissza.

2022.11.08., Kedd 15:20 - 35. rész

Gülendam álruhában elmegy az új helyre, és kideríti, hogy az ő családi receptjüket használják. Sultan úgy véli, valaki ellopta a receptet. Fıratnak egyre több problémát okoz, hogy nem érzi az ízeket. Mindenkinek feltűnik, hogy a konyhán másokkal kóstoltatja az ételeket. Şebnem elmondja Naznak, hogy együtt van Erginnel. Naz rájön, hogy Fıratnak problémái vannak az ízleléssel, de Fırat mindent tagad. Sultan botrányt rendez az új kebabosnál. Hazim megígéri, hogy kideríti, kié az étterem.

2022.11.09., Szerda 15:20 - 36. rész

Taylan ráveszi Sultant, hogy szerepeljen a műsorában. A szomszédság kíváncsian lesi a felfordulást, amit a tévéstáb okoz. Naz feltett szándéka, hogy bebizonyítja, Fırat elveszítette az ízlelés képességét. Két tál levesből az egyiket agyonsózza, majd megkóstoltatja Fırattal a személyzet előtt. Fırat kínos helyzetbe kerül, bevallja, hogy nem érez ízeket. Asuman tájékoztatja Taylant a fejleményekről, aki örül, hogy tönkreteheti Fırat karrierjét.

2022.11.10., Csütörtök 15:20 - 37. rész

Naz bánja már, hogy megszégyenítette Fıratot, és Ergin segítségével elcsalja egy találkozóra, de Fırat nem hajlandó szóba állni vele. Fırat konfliktusba keveredik Serdallal. Sultant ráveszi a család, hogy találjon ki egy új receptet, mert Serdal kebab étterme elvitte az összes vendégüket. Naz éttermében gondok vannak, a vendégek elégedetlenek az étellel, mióta Fırat nem dolgozik ott. Fırat elmondja Naznak, hogy már nem tudja szeretni.

2022.11.11., Péntek 15:20 - 38. rész

Serdal elmond egy titkot lányának, Sevinek, aki nehezen viseli a titok súlyát. Fırat visszamegy az étterembe, és kettéosztja egy vonallal. Egyik felén ő főz, a másikon Naz. A konyhán dolgozók nem sok reményt látnak az étterem zavartalan működésére. Fırat térfelén rengeteg a vendég, Naz térfelén senki. Ergin megkéri Şebnem kezét, majd megriad, és azt mondja, csak viccelt. Şebnem rendkívül dühös.