Az érzelmek tengerén 2. évad, 46-50. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 46-50. rész tartalma

 

2022.10.17., Hétfő 18:55 - 2. évad, 46. rész

Miután Ráselt meglövik, letartóztatják az elkövetőt, Civan pedig vallomást tesz a rendőrségen az apja ellen. Ece ismét megpróbálja rávenni az anyját, hogy engedje el Miratot, a nő pedig dühös lesz, és bántja, ami történt. Ozan nehezen viseli, hogy egyre többet Mehmet és Cemile vigyáznak rá. Miratot megviselik a történtek.

2022.10.18., Kedd 18:55 - 2. évad, 47. rész

Deniz marad Rásel mellett a kórházban, hogy ápolja, amit mind Mirat, mind Joszef nagyra értékel. Alihan kifizeti a nőnek az adósságát, Deniz pedig szeretné visszavásárolni Mirat házát, ám a vevő jóval magasabb árat kér. Ozan iskolájának igazgatója figyelmezteti Denizt, hogy a környéken egy férfi ólálkodik, és csalja el a gyerekeket.

2022.10.19., Szerda 18:55 - 2. évad, 48. rész

Deniz felajánlja, hogy Rásel lakjon velük, amíg felépül. Figen dolgozni kezd az egyetem büféjében. Musztafa nem bír leállni, és folyamatosan kérdőre vonja Ecét, akinek kezd ebből elege lenni. Hulya boldogan újságolja Sebnemnek, hogy összejött Ünallal. Deniz megpróbálja visszavásárolni Mirat házát.

2022.10.20., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 49. rész

Deniz bejelenti, hogy sikerült visszavásárolni a házat a bankban feloldott és Alihantól visszakapott pénzből. A fiatalok Musztafához mennek szórakozni, ahol különböző vallomások hangzanak el. Rásel odaköltözik Mirat házába, amiért bár hálás, de a nő így szemtanúja lesz a férfi és Deniz szerelmének. Civan édesanyja feleségül kéri Silant a fia számára. Ozan és a tanárnője úgy tudja, hogy a kisfiúért Joszef megy az iskola végén.

2022.10.21., Péntek 18:55 - 2. évad, 50. rész

Ozant egy vadidegen férfi elcsalja az iskolából, az odaérkező Joszef csak hűlt helyét találja a kisfiúnak. Azonnal keresni kezdi, és bár meg is találja, a szíve nehezen bírja a futást. Az idegen férfit a rendőrök mentik meg a tömeg lincselésétől. Az aggódó Deniz elszólja magát, és Joszef rájön, hogy a nő tud a szívbetegségéről. Ece félreérthető helyzetben találja Melisát és Musztafát, de a magyarázatot nem hajlandó meghallgatni.