Az érzelmek tengerén 2. évad, 66-70. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 66-70. rész tartalma

 

2022.11.14., Hétfő 18:55 - 2. évad, 66. rész

Miután Joszef hazaérkezik, Rásel elmondja Ecének, hogy a fiúnak szívbetegsége van. A lány megpróbál beszélni Joszeffel, de az nem hagyja, és megcsókolja Ecét. Figen mindennek szemtanúja, és nem kell sok, hogy a féltékeny lány az anyja nyomdokaiba lépjen; aminek az a vége, hogy Musztafa megpofozza a menyasszonyát. Alihan megzsarolja Denizt, vagy Ozan vagy Mirat. Az asszony a volt férjével tart, ám annak erőszakoskodása miatt, elmenekül. Izsak és a fia miatt már amúgy is rossz állapotban levő Rásel Mirat segítségét kéri, így nem nézi jó szemmel, amikor Deniz és Ozan újból megjelenik a házban.

2022.11.15., Kedd 18:55 - 2. évad, 67. rész

Deniz Mirathoz menekül, Rásel viszont már nem viseli el, hogy minden a másik nőről szól. Értesíti Alihant, aki a rendőrséggel érkezik meg a házhoz, és erőszakkal magával viszi Ozant. Figen szégyenében, hogy saját magát alázta meg, ismét gyógyszerhez nyúl, Fikriyének pedig - akinek előtte a férje is beolvas - betelik a pohár. Akárcsak Ráselnél, aki - miután Mirat Alihanhoz indul - a tettek mezejére lép. Sebnem nem hagyja, hogy Hulya visszataláljon Nejathoz, így felkeresi a férfit.

2022.11.16., Szerda 18:55 - 2. évad, 68. rész

Hulya megérkezik Nejathoz, ahol ott találja Sebnemet. A két nő között vita alakul ki, és Hulya vérig sérti régi barátnőjét, aki úgy érzi, épp itt az ideje felhasználni Diyar levelét. Alihan érzéketlenül viselkedik Ozannal, a kisfiú pedig kétségbeesetten keresi az anyját. A házhoz érkező Mirat menti meg Ozant, Ece pedig hatalmasat csalódik az apjában. Rásel nemtelen eszközhöz fordul: Izakot kéri meg, hogy segítsen Denizt eltüntetni az életéből, cserébe aláírja a papírokat, amiben lemond a cég tulajdonjogáról.

2022.11.17., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 69. rész

Ráselt kiborítja, hogy Deniz visszatért Mirat életébe, és megfenyegeti a vetélytársát. Dühében azt is elmondja az asszonynak, hogy Ece szakított Musztafával, és Joszef valamint a lány között alakul valalmi. Izak megtalálja Denizt, aki hamar átlát a szitán, és rájön, hogy Rásel próbál megszabadulni tőle. Sebnem felkeresi Hulyat, hogy felolvassa a levél tartalmát. Amikor Hulya rádöbben, hogy minden kiderülhet, görcsölni kezd. Sebnem ügyesen alakítja a szerelmes nőt, amit az egyedülálló Nejat el is hisz.

2022.11.18., Péntek 18:55 - 2. évad, 70. rész

Sebnem megpróbálja az ujja köré csavarni Nejatot, az ügyvédnek pedig imponál a nő közeledése. Fikriye kompenzálni akarja Figen fájdalmát, ezért egy drága boltba viszi vásárolni, de Figen csak gúny tárgyává válik az esti bulin, ahol megjelenik. Az anyja közbelép, hogy segítsen, ám végül szégyenben marad. Sebnem felkeresi Denizt, és elmondja, hogy Hulya milyen módon próbálta meg tönkre tenni az életét, majd átadja Diyar levelét. Deniznél - akit az elmúlt napok egyébként is megviseltek -, betelik a pohár, és nekiesik Hulyanak. A várandós nő menekülőre fogja, és nem veszi észre a közeledő autót.