Búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapest

Éjjel-Nappal Budapest

Novemberben búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapest, hamarosan jön az utolsó rész

 

Az RTL korábban bejelentette, még az idén befejeződik az Éjjel-Nappal Budapest, most már azt is tudni, mikor: A műsor utolsó részére 2022. november 18-án 21:30-kor kerül sor.

 

Az Éjjel-Nappal Budapest közel tíz év után fejeződik be, viszont az utolsó rész is tartogat még meglepetést, fordulatot a nézőknek.

Az RTL történetében különleges helyet elfoglaló Éjjel-Nappal Budapest sorozat (gyártó: Attention Production) egy Margit körúton lévő közös albérletben vette kezdetét több, teljesen eltérő életúttal bíró fiatallal. Az akkoriban még teljesen új műsorformátum köré pillanatok alatt komoly rajongótábor épült fel. A kezdetek óta eltelt időben jelképesen bár, de családdá formálódtak mind a szereplők, mind a készítők is. Barátságok, szerelmek, ÉNB babák is születtek ezen időszak alatt.

A sorozat címe akár a benne résztvevők jelmondata is lehetne: Éjjel-Nappal Budapest, hiszen Joe, Lali, Bori, Gábor, Tamara, Roland, Mesi, Bence, Szofi s az összes többi szereplő is napjaik nagy részét együtt töltötték, miközben zajlott az életük.

Megszámlálhatatlan kaland, érzelmi szál, izgalom és fordulat volt része az ÉNB történetének, melyekben volt, hogy egy-egy szereplőnek teljesen újra kellett építenie az életét.

Közel tíz év után fergeteges záróepizóddal búcsúzik a sorozat, ahol most is nem várt események történnek.