Az örökség ára 1. évad, 4-8. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 4-8. rész tartalma

 

 

2022.12.05., Hétfő 16:40 - 1. évad, 4. rész

Seher hiába próbál elmenni unokaöccséhez, nem engedik be. Ikbal szeretné, ha a húga a Kırımlı házba költözne, hátha sikerül az ujja köré csavarnia Yamant. Valójában nem örül, hogy a kisfiú a házban van, mert attól tart, övé lesz a Kırımlık öröksége, ezért elárulja Sehernek, mikor viszik orvoshoz a gyereket, hogy a rendelőben találkozhasson vele. Hogy ne övé legyen a felelősség, ha a gyerek eltűnik, úgy intézi, hogy a kissé retardált Ziya rohamot kapjon.

2022.12.06., Kedd 16:40 - 1. évad, 5. rész

Seher azt mondja Nadirenak, hogy elutazik Antepbe,ne aggódjon érte. Össze is pakol egy bőröndbe, amit elrejt a kórház közelében. Amikor látja, hogy testőrök kísérik a kis Yusufot, betöri a tűzjelző üvegét. A fejetlenségben sikerül elrabolnia Yusufot a rendelőből, ám nem jut messzire, mert a dühödt Yaman az útját állja, és elveszi tőle a gyereket.

2022.12.07., Szerda 16:40 - 1. évad, 6. rész

Seher letáborozik a Kırımlı villa kapujában. Ott ül éjjel-nappal, zuhogó esőben, mivel nem szeretne eltávolodni az unokaöccsétől. Yaman látja, de nem hatja meg a lány szenvedése. Kiraz Isztambulba érkezik, és felkeresi egykori tanárát, az idős Osman bácsit. Osman bácsi a csengőre nem reagál. Kiraz látja, hogy egy fiatalember kulcs nélkül próbálja kinyitni a bejárati ajtót. Azt hiszi, hogy betörő, és leüti. Perceken belül megjelenik egy rendőrautó, Kiraz elrejtőzik. A leütött Ali ugyanis Osman bácsi unokaöccse, és rendőrségi nyomozó.

2022.12.08., Csütörtök 16:40 - 1. évad, 7. rész

Yaman megelégeli Seher jelenlétét a kapujában, és bezárja a kazánházba. A megriadt Seher mellé bezárja vicsorgó kutyáját is, Agyart. Osman bácsi már kissé feledékeny, mindenképpen kellene mellé egy segítő, de ő senkit nem fogad el. Begüm, Ali ügyvédnő barátnője, ki nem állhatja Osman bácsit, szeretné, ha Ali vele lakna, de ő nem akarja magára hagyni a bácsikáját. Begün kis híján felgyújtja a konyhát, csak hogy bizonyítsa, Osman bácsi mellé kell egy segítő.

2022.12.09., Péntek 16:40 - 1. évad, 8. rész

Miután Jusuf rájön, hogy Seher a kazánházban van, bemegy, hogy megkeresse. Elbújik, ezért nem látják, mikor újra Seherre zárják az ajtót. Egy rövidzárlat tüzet okoz, Seher a két kezével próbál az ajtónál lyukat vájni a padlóba, hogy Yusuf levegőt kapjon. Adalet figyelmezteti Yamant a füstölő kazánházra. Amikor Yaman odaér, Yusuf és Seger is eszméletlenek. Hogy Ali ne ismerje fel, Kiraz parasztlánynak álcázza magát, és még egy sok dioptriás szemüveget is feltesz, amiben nemigen lát semmit.