Az érzelmek tengerén 2. évad, 71-74. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 71-74. rész tartalma

 

2022.11.21., Hétfő 18:55 - 2. évad, 71. rész

Miután Hulya elveszíti a babáját, Deniz magát hibáztatja. A nő elmond mindent Ecének, akinek szintén elege lesz abból, hogy ők a céltáblái mindenkinek, és elmondja Miratnak, mit tett Rásel. Izak nem áll le, elrabolja Ecét, és arra kéri Denizt, hogy találkozzanak. Musztafa nem gondolkozik tiszta fejjel, és miatta Joszef balesetet szenved. Sebnem győzelme teljes: nemcsak Nejatot sikerül elcsábítani, hanem Ünal is megjelenik a kórházban, hogy elmondja ki ő valójában. Hulya magára marad.

2022.11.22., Kedd 18:55 - 2. évad, 72. rész

Joszef kórházba kerül, az orvosok pedig nem sok jóval biztatják a hozzátartozókat, a túléléshez másik szívre lenne szükség. Rásel Ecét hibáztatja, hogy Musztafa elütötte Joszefet. Miután Izak elrabolja Ecét, Denizzel találkozik, de mielőtt őt is bezárná, kegyetlen módon lehetőséget ad Deniznek, hogy megtalálja a lányát. A nő azonban résen van, és a találkozó előtt értesíti a rendőrséget. Sebnem megalázó módon szakít Nejattal.

2022.11.23., Szerda 18:55 - 2. évad, 73. rész

Mivel Cemile egykor Fikriyere íratta a lakást, utóbbi úgy dönt, hogy eladja azt, mert pénzre van szüksége. Hulya mentális problémákkal küzd, miután elveszti a kisbabáját. Nemkülönben Musztafa, aki nem tud magának megbocsájtani. Ece és Joszef nem titkolja tovább egymás előtt az érzéseiket, és úgy döntenek, összeházasodnak. Rásel arra kéri Ecét, hogy írja alá a házassági szerződést, amiben leszögezi, hogy a fia halála után lemond a család vagyonáról. Figen döbbenten veszi tudomásul Joszef és Ece házasságát.

2022.11.24., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 74. rész

Figen megkeresi Musztafát, hogy akadályozza meg Ece és Joszef házasságát, a fiú azonban érzelmileg bénult, mióta megtudta tettének következményét. Hulya is zavart, és nem áll le. Ezúttal megveszi a lovardát, amiről senki sem tud. Fikriye és Figen megjelenik a lánybúcsún, ahol Ece elmondja régi barátnőjének, hogy Joszef haldoklik. Alihan ezúttal megértően viszonyul a lánya házasságához.