Az érzelmek tengerén 2. évad, 75-79. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 75-79. rész tartalma

 

2022.11.28., Hétfő 18:55 - 2. évad, 75. rész

Ece és Joszef összeházasodnak, ám a boldogság csak pillanatokig tart. A fiú összeesik az oltárnál, és mivel nincs neki való donor, nem valószínű, hogy túléli. Hulya elméje teljesen megbomlik, és már nem válogat a módszerekben; kávézni hívja Sebnemet, akin bosszút áll. A fiatal nő hamarosan bénultan és öntudatlan állapotban kórházba kerül. Mirat váratlan telefont kap Musztafától, az utolsót. Joszef pedig új szívet kap.

2022.11.29., Kedd 18:55 - 2. évad, 76. rész

Fikriye eladja Cemile néni lakását. Alihan megjelenik Denizéknél, hogy elbúcsúzzon a családjától. Hulya úgy érzi, az élet igazságtalanul elbánt vele, és szeretne bosszút állni; ezért felgyújtja Mirat házát, miközben mindenki otthon van.

2022.11.30., Szerda 18:55 - 2. évad, 77. rész

Miután Mirat házának lakói megmenekülnek, Hulya felajánlja, hogy lakjanak az ő lakásában. Mirat és Deniz érzik, hogy nem bízhatnak a nőben, de nincs más választásuk. Rásel nehezen viseli az összezártságot, és utálatos mindenkivel. Ünal és Cem elszedik Alihantól a bárt, és jól helybenhagyják. Hulya azt tervezi, hogy megöleti Miratot, így amikor a férfi elindul az autójával, nem ér célba.

2022.12.01., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 78. rész

Rásel elviselhetetlenül viselkedik mindenkivel. Ece bizarr ajándékot kap Izaktól, ami egyértelmű fenyegetés, Rásel viszont felhasználja, hogy lejárassa a lányt. Mirat eltűnik, és búvárok sem találják a férfit. Deniz azonban nem mozdul a baleset helyszínéről. Másnap reggel, mikor a rendőrök rátalálnak, hírt kap, hogy egy holttestet találtak, és azonosításra be kell mennie.

2022.12.02., Péntek 18:55 - 2. évad, 79. rész

Deniz azonosítja a holttestet, de nem Mirat az. Izak nem száll le Ecéről és Joszefről, a fiú pedig azt is megtudja, hogy az anyja mivel bízta meg a mostohaapját. Anya és fia összevesznek, Rásel magára marad, Hulya is kidobja a lakásból. Sebnem magához tér, és felhívja Hulyát, hogy elmondja, a kávézó kamerája mindent rögzített. Fikriye összeszedi a szomszédságot, és a környék egy emberként segít Mirat házának kitakarításában.