A sors játéka 13-17 rész tartalma

A sors játéka 13-17 rész tartalma

 

2022.12.05., Hétfő 15:20 - 13. rész

Aslan elmegy Zafer házába, ahol elmondja neki, hogy nem tetszik az, hogy Ada olyan sokat dolgozik. Zafer biztosítja Aslant, hogy figyelni fog Adára. Közben Elif elbújik Aslan autójában, és Aslan véletlenül magával viszi a kislányt. Ada nem tud jó kifogással előállni az étteremben történtekkel kapcsolatban, ezért Bora ki akarja rúgni a cégtől. Ali elkezd nyomozni az áruló után, de kellemetlen helyzetbe kerül amikor Rüzgart faggatja. Rüzgar arra gyanakszik, hogy Tuğçének van valakije, akivel titokban találkozik.

2022.12.06., Kedd 15:20 - 14. rész

Elkészül a süti, de addigra Elif elalszik a konyhaasztalnál. Bora beviszi a szobájába, és lefekteti, majd elmegy futni. A sötétben megbotlik, elesik, és megsérül a lába. Másnap Zafer azt javasolja Borának, hogy ne menjen be dolgozni a fájós lába miatt, és megkéri Adát, hogy maradjon ott vele. Ada megkéri Selint, hogy hozza el neki a cégtől a táblagépet. Selin el is megy oda, ahol találkozik Alival. Alinak megtetszik Selin, ezért felajánlja, hogy elviszi Borához.

2022.12.07., Szerda 15:20 - 15. rész

Aslan, Nergis és Yasemin átmennek Zaferékhez, mert aggódnak Ada miatt. Zafert épp akkor hívja fel Bora, és elmondja, hogy lecsukták őket. Aslan erre elájul, ezért őt ott hagyják a többiek, és elmennek a rendőrségre. Adát és Borát épp akkor engedik ki, ezért elindulnak haza. Közben Belma felébred, és meglátja Aslant a konyhában. Azt hiszi, hogy betörő, ezért leüti egy serpenyővel, de Elif később elmagyarázza neki, hogy ő Ada nagybátyja. Megérkeznek a többiek is, és mivel késő van mindenki ott alszik.

2022.12.08., Csütörtök 15:20 - 16. rész

Bora felkéri Adát, hogy készítsen interjút a barátnőjével, aki illegális házasságban élt. Megbízza Rüzgart, hogy készítsen fotókat az interjú során. Ada ráveszi Selint, hogy segítsen neki az interjú elkészítésében, és legyen ő az a bizonyos barát. Azonban, az interjún megjelenik Bora és Ali is. Így Selin egy zacskóval a fején üli végig az interjút és süketnémát játszik. Ali elhiszi az átverést, Bora viszont leleplezi a lányokat. Mivel, Selin éppen Alival szeretne randizni, Bora megkéri a lányt, hogy legyen őszinte Alihoz.

2022.12.09., Péntek 15:20 - 17. rész

Evren megkörnyékezi Adát, hogy elkérje Yasemin csillagjegyét. Tuğçének nehezen megy az írás, és szeretné megnézni Ada munkáját. Ada, hogy ezt elkerülje, úgy dönt, hogy inkább otthon dolgozna. Bora elhívja a családjához, hogy fejezze be náluk a cikket. Ali lerészegedik, miután Selin hűvösen viselkedik vele. Belma meghívja magukhoz Tuğçét vacsorára, akinek magával kell vinnie Rüzgart, akitől nem tud megszabadulni. Így Zafer házában Rüzgar egy asztalnál vacsorázik Adával, Ada két nagynénjével és sógorával.