A sors játéka 3-7. rész tartalma

A sors játéka 3-7. rész tartalma

 

2022.11.21., Hétfő 15:20 - 3. rész

Ada kitölt egy nyomtatványt a cégnél, amiben azt hazudja, hogy hajadon, és egyetemet végzett, de Bora ennek ellenére elutasítja. Nem akar olyan emberrel dolgozni, aki olyan impulzív, mint Ada. Ada mindent megpróbál, jelenetet rendez, ám ezzel csak még jobban felidegesíti Borát. Rüzgar megígéri Adának, hogy este átmegy beszélgetni vele. Piril, Bora titkárnője mutat egy videót Borának, amit feltöltöttek az internetre. A videón Bora épp arról beszél Hülyának az étteremben, hogy a férfiak vérében van az erőszak.

2022.11.22., Kedd 15:20 - 4. rész

Ada úgy dönt, elfogadja a sorsát, és elmondja Nergisnek is, hogy utolérte a családi átok. Azonban Selin felhívja, és elmondja neki, hogy Burhan hazudott Borának a videófelvételekről. Ada rájön, hogy látta Borát videózni, és úgy dönt, megszerzi a videót. Tuğçe izgatott, mert Bora felajánlotta neki, hogy vehet még részvényeket a cégből, és így összesen ötven százaléka lenne. Ada végül megszerzi a videót Burhantól, és megtudja, hogy valaki felbérelte őt, de Burhan sem tudja, hogy ki.

2022.11.23., Szerda 15:20 - 5. rész

Ada elmondja Selinnek, hogy Rüzgar megbántotta, ezért Selin azt javasolja neki, hogy ő menjen vacsorázni Borával Tuğçe helyett. Bora szól Adának, hogy el kell vinnie valahová, de annyira nincs megelégedve a vezetési stílusával, hogy végül átveszi a kormányt. Megérkeznek Belmáékhoz, és kiderül, hogy Elif eltűnt.

2022.11.24., Csütörtök 15:20 - 6. rész

Tugce és Rüzgar is csatlakozik Borához, Adához, Sudéhez és Serdarhoz a vacsoránál. Ada és Sude jól kijönnek, és beszélgetnek. Sude utalást tesz arra Adának, hogy Serdar megcsalta őt. Később alkoholos édességet szolgálnak fel, és Rüzgar, aki tudja, hogy Ada nem bírja az alkoholt, megkínálja vele Adát. Ada ettől a kis alkoholtól szinte részegen elkezd arról beszélni az egész étterem előtt, hogy a férfiak mindig megcsalják a nőket, főleg ha a férfiak pocakosak és őszülnek.

2022.11.25., Péntek 15:20 - 7. rész

Serdar elmondja, hogy hajlandó aláírni a szerződést Borával, mert Adát őszintének, Borát pedig bátornak tartja. Bora elmondja, hogy Ada valójában az asszisztense. Serdar még így is hajlandó aláírni a szerződést, de sajnálja, hogy Bora kirúgta Adát. Bora elmegy Adához, és megkéri, hogy jöjjön vissza dolgozni. Ada végül belemegy. Estefelé elkezdődik Elif szülinapi bulija, és Elif azt szeretné, hogy Ada is ott legyen, ezért Bora elviszi magával. Belma biztosítja Tuğçét arról, hogy ő sem bánná, ha Tuğçe és Bora összejönnek.