A sors játéka 8-12 rész tartalma

A sors játéka 8-12 rész tartalma

 

2022.11.28., Hétfő 15:20 - 8. rész

Ada sikertelenül próbálja rávenni Borát, hogy mondja el a napirendjét. Azonban rájön, hogy Bora Vadász néven egy közösségi oldalon van, és ráveszi Tuğçét, hogy ő is regisztráljon az oldalra Álomnő néven. De Tuğçe Adát bízza meg azzal, hogy cseteljen Borával a nevében. Rüzgar mérges Adára, mert úgy látja, hogy Ada egyre jobban beférkőzik Tuğçe bizalmába. Yasemin ráveszi Necmit, hogy Rüzgart ne említse vőlegényként a családja előtt.

2022.11.29., Kedd 15:20 - 9. rész

Rüzgar nem tud beletörődni abba, hogy Tuğçe elhagyta és megkéri Adát, hogy ha köze van a szakításukhoz, akkor fejezze be az áskálódást, mert ő igazán szereti Tugçét. Evren elmondja Tugçének, hogy Adával való barátkozása nem helyes. Tuğçe és Bora vacsorája nem jön össze, mert Tugçét Rüzgar megakadályozza abban, hogy időben elinduljon az étterembe. Bora meghívja Adát egy utcai árushoz egy vacsorára. Bora elmondja Alinak, hogy egy új cikkhez gyűjt anyagot és ezért találkozik valakivel. Zafer felajánlja, hogy segít megtalálni a cégnél az árulót, de nem kérnek a segítségéből.

2022.11.30., Szerda 15:20 - 10. rész

Ada ráveszi Borát, hogy olvassa fel hangosan a prezentációt, amit írt, és titokban felveszi a telefonjával. Később, amikor Tuğçe nincs a telefonja közelében, Ada fogja, és átírja a saját nevét Borára. Ezután felhívja Tuğçét, aki azt hiszi, hogy Bora hívja, és Ada bevág részleteket abból, amit Bora mondott, és Ada felvett. Tuğçe emiatt azt hiszi, hogy Bora féltékeny Rüzgarra, és elhatározza, hogy ráveszi Borát, hogy menjenek el a férfi nyaralójába azzal az ürüggyel, hogy készítsék elő egy fotózáshoz.

2022.12.01., Csütörtök 15:20 - 11. rész

Hajnalban Ada kimegy WC-re, és közben Rüzgar besurran Tugçéhez, majd bezárja az ajtót. Ada ideges lesz emiatt, és Bora nem érti, hogy miért. Másnap Rüzgar megkéri Tuğçe kezét, és Ada emiatt elájul. Miután magához tér azt mondja, leesett a vércukorszintje, azért ájult el. Tuğçe igent mond Rüzgarnak, hogy féltékennyé tegye Borát. Otthon Ada elmondja Yaseminnek és Selinnek, hogy mi történt. Bora elárulja Alinak, hogy nagyon aggódott Adáért, amikor elájult. Ali felveti, hogy talán azért aggódott, mert tetszik neki Ada, de Bora elutasítja.

2022.12.02., Péntek 15:20 - 12. rész

Ali ideges, mert nem talál semmit az árulóról, ezért megkéri Borát, hogy nagyobb hatalmat adjon a kezébe, hogy tovább nyomozhasson. Tugçét Rüzgar követi, de Tuğçe kicselezi, és Adával találkozik. Ada panaszkodik, hogy Bora egyre inkább mellőzi őt, és attól fél, hogy Bora ki akarja rúgni. Tuğçe megnyugtatja, hogy Bora a gyűrű miatt haragszik, és nem Adára, hanem Tugçére. Ada megkéri Tugçét, hogy dicsérje őt Bora előtt. Bora elhívja Fulyát, korábbi barátnőjét, hogy vacsorázzanak együtt. Tuğçe és Ada kideríti, hogy melyik étterembe mennek, és ,,véletlenül" ők is megjelennek az étteremben.