A szerelem receptje 39-41. rész tartalma

A szerelem receptje 39-41. rész tartalma

 

2022.11.14., Hétfő 15:20 - 39. rész

Naz apja már tudja Fırat vizsgálati eredményét, és mindenkit figyelmeztet, hogy ne engedjék Fıratot számítógép közelébe, ne egy e-mailből kelljen megtudnia a rossz hírt. Fırat elképzeli, mennyire másképp alakultak volna a dolgok, ha Nazzal más körülmények között találkozik. Például, amikor elmenekült az esküvőjéről, Fırat elképzeli, hogy a zebrán elütötte őt, és így kezdődött a romantikus kapcsolatuk.

2022.11.15., Kedd 15:20 - 40. rész

Fırat fantáziájában egyre közelebb kerül Nazhoz, noha egyik család sem támogatja a kapcsolatot. Fırat álomvilágában minden jól alakul, de a való életben képtelen megbocsátani Naznak, ráadásul a vizsgálat eredménye szerint örökre elveszítette az ízlelés képességét. Egyelőre Sultant odaveszi maga mellé segédnek, de Sultan nehezen boldogul az éttermi konyhán.

2022.11.16., Szerda 15:20 - 41. rész

befejező rész

Fırat nagyon szomorú, de úgy véli, nem tudná boldoggá tenni Nazt, ezért inkább lemond róla. Ergin és Şebnem megbeszélik, hogy mindig őszinték lesznek egymáshoz, nehogy Fırat és Naz sorsára jussanak. Atila randevúra hívja Gülendamot, és bevallja neki, hogy kicserélték Fırat vizsgálati eredményét, és reméli, hogy Gülendam elfogadja az udvarlását. A környéken esküvőre készülnek...