Az örökség ára 1. évad, 1-3. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 1-3. rész tartalma

 

 

2022.11.30., Szerda 16:40 - 1. évad, 1. rész

Seher édesapja nem tűri, ha szóba kerül nővére, mert apja akarata ellenére ment férjhez. Kisunokáját, Yusufot sem látta soha, bár nővére róla nevezte el. A Kırımlı család rezidenciáján Seher nővére, Kevser erőtlenül, betegen fekszik a szobájában, még kisfiával, Yusuffal sincs ereje foglalkozni. Sógora, Yaman erős, könyörtelen férfit akar nevelni a kis Yusufból, akit nem törhet meg az élet. Kevser rejtélyes módon lezuhan az emeletről, öntudatlan állapotban szállítják kórházba.

2022.12.01., Csütörtök 16:40 - 1. évad, 2. rész

Kevser halála előtt arra kéri húgát, Sehert, hogy vigye el a Kırımlı házból a kisfiát, és gondoskodjon róla. Sehert azonban be sem engedik a házba, Yusuf elől egyelőre eltitkolják az anyja halálát. Ikbal asszony úgy dönt, hogy beengedi Sehert a házba. Seher azt hazudja a dadusnak, hogy İkbal és Yaman tudnak arról, hogy egy kicsit elviszi az unokaöccsét. A személyzet elengedi vele Yusufot. Seher apja meghatódik az unokája láttán, de Yaman kideríti, hol laknak, embereivel rájuk töri az ajtót, és elviszi a gyereket. Seher apja szívrohamot kap.

2022.12.02., Péntek 16:40 - 1. évad, 3. rész

Yaman dühöng, mert İkbal és Adalet beszélgetéséből megtudja, hogy az édesanyja meghalt. Seher ügyvédhez fordul, hogy elperelje Yamantól az unokaöccsét, de egyetlen ügyvéd sem mer ujjat húzni a nagy hatalommal bíró Yamannal. Seher apján már nem tudnak segíteni a kórházban, így Seher rövid időn belül nővérét és apját is elveszíti. A kis Yusuf bánatában semmit nem eszik. Yaman odaviszi Sehert, hogy etesse meg a gyermeket...