Éjjel-nappal Budapest 2401-2405. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2401-2405. rész tartalma

 

 

2022.11.14., Hétfő 21:30 - 2401. rész

Brúnó attól tart, hogy Kinga komolyabban gondolja vele a dolgot, mint ahogy azt ő szeretné, és elhatározza, hogy kilép még ebből a laza kapcsolatból is. Megpróbál kíméletesen beszélni Kingával, és inkább kikezd egy szexi lánnyal. Brúnó végül rájön, hogy a viselkedésével több, a számára fontos embert is megbánt.

Joe teljesen ki van cserélve, és amikor Gábor rákérdez ennek az okára, csak annyit mond, hogy találkozott valakivel, de azt nem árulja el, hogy ki az. A lakók mindenesetre örülnek a fejleménynek. Joe egész nap távol marad, ugyan továbbra is titkolózik, de rájön, hogy a barátaival mégis őszinte lehet. Amikor azonban elmondja, hogy ki az a titokzatos idegen, akivel az idejét tölti, a barátai teljesen ledöbbennek

2022.11.15., Kedd 21:30 - 2402. rész

Joe vidáman ébred, mert a váratlanul felbukkant nőismerősével töltheti a napját. Elviszi a nőt ebédelni, ahol felbukkan egy ismeretlen férfi és balhézni kezd. A nő állítása szerint a férfi nem más, mint az exe, és megkéri Joe-t, hogy maradjon ki az ügyből. Joe nem tudja figyelmen kívül hagyni a történteket. Később újra elmegy a lányhoz, ahol a ház előtt összefut a férfival, aki kiröhögi Joe-t és meg is fenyegeti.

Petra élvezi a gondtalanul együtt töltött időt Márkkal, de aztán Roland rajtakapja őket, amit Petra kínosan él meg... A lány örül, hogy Roland nem csinál nagy ügyet belőle, sőt a nap folyamán nagy segítségének bizonyul. Amikor aztán még egy érzelmes beszélgetést is folytatnak Rolanddal, más szemmel látja őt. Márkot egyre jobban bosszantja ez az összhang.

2022.11.16., Szerda 21:30 - 2403. rész

Roland együttérzőn figyeli, amikor Petra kikosarazza Márkot, mondván nem akar belemenni egy kapcsolatba. Márkot nagyon megviselik a történtek, Roland viszont egyre jobban vonzódik a lányhoz, de nem akar még ő is belerúgni Márkba, ezért igyekszik támogatni. Közben még azt is megígéri Márknak, hogy békén hagyja Petrát, de a lánnyal kettesben töltött kellemes este után Roland rájön, hogy jóval nehezebb lesz betartania a Márknak tett ígéretét.

2022.11.17., Csütörtök 21:30 - 2404. rész

Dani egy ideje maga alatt van, nem dolgozik, nem jár suliba, a lakótársai szeretnék kimozdítani a depressziójából, de nem sikerül. Ám amikor az apja megjelenik, Dani megjátssza magát Jocó előtt, hogy minden rendben van, mert nem akarja, hogy az apja aggódjon miatta, és csalódjon benne. Szerencsétlenségére, amikor Szofival összefutnak, a lány szemrehányást tesz az apja előtt arról, milyen bunkón viselkedett Dani Virág szüleivel, és hogy becsapta Joe-t.

Lina és Rebeka az iskolában kibékülnek, amikor kölcsönösen kiállnak egymás mellett Leilával szemben. Ruben eközben meghívja őket a házibulijába, ahová Rebeka alig várja, hogy menjen, mert Rubennel ottalvós bulira készül. De amikor Linával megérkeznek Ruben otthonába, Rebeka azzal szembesül, hogy Leila ráhajtott Rubenre.

2022.11.18., Péntek 21:30 - 2405. rész

befejező rész

Ugyan Roland becsület szavát adta Márknak, hogy távol tartja magát Petrától, nem tudja a lányt kiverni a fejéből. Napközben többször is közel kerülnek egymáshoz, így Roland erőnek erejével igyekszik tartani magát fogadalmához, bár világos számára, hogy a feladat emberpróbáló. Mivel Márk az edzés során is kijelenti, hogy harcolni fog Petráért, Roland kénytelen végérvényes döntést hozni a haverjáért.

Joe összekap Gáborral, amikor az megtudja, hogy Joe tényleg adott pénzt a csajának. Szofi és Lali próbálja békíteni a feleket, és Szofi ráparancsol Gáborra, hogy örüljön annak, hogy Joe végre újra önmaga. Gábor belátóan elfogadja a helyzetet, kibékülnek Joe-val. Joe azt érzi, a barátai mellett mindig biztonságban van és végre a szerelem is újra jelen van az életében.