Elcserélt élet 64-68. rész tartalma

Elcserélt élet 64-68. rész tartalma

 

 

2022.11.21., Hétfő 16:35 - 64. rész

Tulio és Ruth le akarnak lépni, azonban a helikopterük lezuhan. Rebecát megviseli, hogy az utolsó percben mégsem kell az új kampányba, majd arra megy haza, hogy Felipe felhívta egy barátját a lakásába. Christiant továbbra is szekálja Renato szelleme. Tulio temetésén Barbara felajánlja Renatónak, hogy próbálják meg újra. Julia szeretne titkárnőként dolgozni az anyjánál. A történtek után Santiago a Redentor elnöki székét Renatónak szánja, azonban van egy feltétele, és emiatt a férfi nem utazhat Buenos Airesbe Larával.

2022.11.22., Kedd 16:35 - 65. rész

Felipe és Rebeca útjai elválnak egymástól, de látszólag mindkettejüket mélyen megrendíti a dolog. Christian meglátogatja Ravit, aki nagy meglepetésére már összecsomagolt, és a költöztetőket várja. Az ő kapcsolatuk is véget érni látszik, és Christian megrendülésében óriási lépésre szánja el magát. Ravi időközben új munkahelyen kezd: Noca konyhájában, ahol fellendíti a forgalmat, mindenki nagy örömére. Stephany képtelen elszakadni Roney-tól, és nővére segítségét kéri. Ilana nem tud az érzelmeinek parancsolni, de vajon képes legyőzni önmagát és megtenni az első lépést a boldogság felé?

2022.11.23., Szerda 16:35 - 66. rész

Erica a legfőbb feladatának érzi, hogy segítsen a húgának, amelyben Christian is támogatja, de a férfi jószándéka nem lesz igazán kifizetődő számára. Lara ismét a jövőt vizslatja, de nagymamája jóslatait nem tudja, hova tenni, míg Noca a saját szerelmi életével próbál zöldágra vergődni. Ilana nem meri felvállalni a kapcsolatát mások előtt, ami konfliktushoz vezet, míg Breno már szintén máshol keresi a boldogságot. Cecilia és Rebeca életében felbukkan egy rég nem látott személy, Barbara pedig az újdonsült jövevénnyel nem tud mit kezdeni.

2022.11.24., Csütörtök 16:35 - 67. rész

Lara a csók miatt gyötrődik, pedig még nem is tudja, hogy ez mekkora zűrhöz vezet majd. Noca kénytelen felfedni, mi történt a múltjában, de a félelmei ellenére korántsem biztos, hogy ezzel rosszul jár. Úgy tűnik, nem sokáig maradhat titokban Christian és Stephany viszonya, amihez Roney-nak is lesz egy-két keresetlen szava. Elenice nagyon rossz hírt kap, míg Barbarát továbbra is leköti a féltékenykedés, Rebeca pedig a volt férje visszatérését nem nézi jó szemmel.

2022.11.25., Péntek 16:35 - 68. rész

Barbara figyelmetlensége miatt a gyámügy elveszi Ludmilát. Cecilia nem bírja elviselni, hogy a szülei újra összejöttek és rábólint a milánói felkérésre. Kiderül, hogy Renatónak viszonya volt Stephanyval, emiatt vége a házasságuknak Barbarával és veszélybe kerül az elnöki pozíciója is a Redentornál. Thaiane állást kap egy fogadóban. Renato beszélni akar Larával, de csak Nocát találja otthon. Felipe rossz hírrel hívja fel a nagymamáját. Ravi véletlenül összefut Hannibállal és Noca átértékeli a kapcsolatát a férfival.