Drága örökösök 5. évad, 1-5. rész tartalma

Drága örökösök 5. évad, 1-5. rész tartalma

 

(Drága örökösök - A visszatérés)

 

2022.12.27., Kedd 19:50 - 5. évad, 1. rész

Isten hozott az új Ökörapátiban!

Kálmán miatt Marosi újra összecsődíti az örökösöket. Úgy tűnik, az örökösök sok mindent titkolnak egymás előtt. Az örökösök megtudják, hogy Kálmánnal együtt ők is nagy bajban vannak. Közben új rendőrök érkeznek Ökörapátiba: Imi és Zénó egyenesen Makkosszállásról.

5. évad, 2. rész

Illegális behatolás

Tibi, Tamás és Mónika is arra készül, hogy visszaköltözik Ökörapátiba, miközben máris szövetségek alakulnak a kincs megszerzésére, a Szappanos családon belül és kívül. A faluban Sándorra rájár a rúd, Attila a Sztojka tesókat beszéli rá egy kétes küldetésre, Kristófnak pedig fogytán a szerencséje a rulett asztal mellett…

2022.12.28., Szerda 19:50 - 5. évad, 3. rész

Szottyadt krumpli

Az örökösök kezdenek rájönni, hogy nem lesz egyszerű dolguk. Nándi egy kellemetlen személy után kezd nyomozni Ökörapátiban. Sándor kiszolgáltatott helyzetével csúnyán visszaél valaki. Zénó is Imi egy eltűnési ügyben kezdenek nyomozni. Az új postáskisasszony nem lopja be magát Zsóka szívébe.

2022.12.29., Csütörtök 19:50 - 5. évad, 4. rész

Az új vadőr

Subicz kutakodni kezd egy NAV-ellenőr után. Zizi mama különös megbízást ad egy régi ismerősének. Nándi és Mónika rosszfiúk nyomába ered. István atyát meglátogatja egy régi ismerős. Krisztián és Tamás nagyívű üzleti vállalkozásba kezd a faluban. Ökörapátinak új vadőre lesz, aki nem mindenki szívébe lopja be magát maradéktalanul.

2022.12.30., Péntek 19:50 - 5. évad, 5. rész

Harcolj vagy menekülj!

Dándi, az új vadőr első munkanapján Sándor és Mihály aggasztó dolgokat tapasztalnak az erdőben. Megérkezik a Szappanos házba az új házvezetőnő, Nusika, aki nehezen viseli újdonsült házigazdái stílusát. Grófó kedves vendéget fogad az étteremben. A műkincsboltban Tamás és Krisztián rástartolnak egy csinos kuncsaftra, aki azonban nem akármilyen műkincs miatt érkezett.