Drága örökösök 5. évad, 6-10. rész tartalma

Drága örökösök 5. évad, 6-10. rész tartalma

 

(Drága örökösök - A visszatérés)

 

2023.01.02., Hétfő 19:50 - 5. évad, 6. rész

A ganézás

Subicz új szövetségest talál magának. Imi és Zénó a helyiekkel próbálnak ismerkedni, majd úgy érzik, nyomon vannak. Nándi fontos meetingre készül, amikor váratlanul felbukkan valaki, aki összekuszálja a szálakat. Tibi végre megtudja, kinek köszönheti élete megkeserítését. Anikó furfangos tervet sző, hogy segítsen Sándoron.

2023.01.03., Kedd 19:50 - 5. évad, 7. rész

A katasztrófa

Anikónak katasztrofális ötlete támad, amelyet Csali és Huzal próbál megvalósítani nagy elánnal. Tibi úgy dönt, utána jár egy rejtélyes irodalmi alkotás jelentésének. Dani szeretne egy új lovat, és komoly lépéseket tesz azért, hogy megszerezze a jószágot. Goran magához rendeli legfontosabb embereit, és új megbízásokat ad nekik.

2023.01.04., Szerda 19:50 - 5. évad, 8. rész

Levéltitok

Szilvia titokzatos csomaggal toppan be a vegyesboltba, aminek Subicz nagyon örül – a gond csak az, hogy nem neki érkezett. Dándi masszázsidőpontjára titokban Zsóka is bejelentkezik. A rendőrök Szláven után nyomoznak, és a szálak a Sztojka családhoz vezetik őket. Eközben Marosi irodájában fontos találkozó zajlik.

2023.01.05., Csütörtök 19:50 - 5. évad, 9. rész

Új seprű jól seper

Tibi egy rejtély végére akar járni. Közben az új takarító furcsa leletet talál a földben, aminek köze lehet a kincshez. Grófónak és Renátónak ijesztő élményben lesz része az erdőben. Ármándónak sincsen könnyebb napja a melóban. Nusika, végre kerít valakit maga mellé, nem is sejtve, milyen fontos információ birtokában van az illető.

2023.01.06., Péntek 19:50 - 5. évad, 10. rész

Tolvajok mindenhol

Dándi és Mihály a fémtolvajok nyomába erednek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezet. Subicz minden korábbinál hatékonyabb lopásvédelmi rendszert dolgoz ki a vegyesboltban, Babett és a vevők legnagyobb örömére. Imi és Zénó belevetik magukat Szláven felkutatásába. Kata egyik betege a tudtán kívül kikotyogja neki Dani titkát. Dorothy nem mindennapi események szemtanúja lesz a panzió kertjében. Anikónak hatalmas, sötét rejtegetnivalója támad a férje előtt.