A sors játéka 18-22 rész tartalma

A sors játéka 18-22 rész tartalma

 

2022.12.12., Hétfő 15:25 - 18. rész

Nergis megkéri Adát, hogy vigyen nekik tiszta ruhákat, ezért Ada elindul haza. Bora rájön, hogy a cikket Ada írta, és elmegy hozzá, hogy bocsánatot kérjen tőle. Rüzgar részegen Ada lakásában alszik, és amikor Ada megérkezik, elküldi zuhanyozni, hogy kijózanodjon. Bora ekkor érkezik, és meglátja Rüzgart fürdőköpenyben. Ada ráveszi Borát, hogy üljenek le egy parkban, és azt mondja Borának, hogy Rüzgar azért volt nála, mert beszélni akart Adával arról, hogyan menthetné meg a kapcsolatát Tuğçéval.

2022.12.13., Kedd 15:25 - 19. rész

Belmának már elege van Nergisékből, de Zafer még szívesen látja őket az otthonában. Nergis továbbra is szeretne teherbe esni, de Yasemin aggódik érte. Ali ismét megemlíti Borának, hogy szerinte próbál távol maradni Adától, de Bora ezt tagadja. Ali azt javasolja neki, hogy bizonyítsa be azzal, hogy Adát viszi az Ámor Nyila nevű helyre, és Bora belemegy. Elmondja Tuğçénak, hogy Adával megy, de felajánlja, hogy Tuğçe menjen az Ámor Nyilába. Tuğçe emiatt nagyon dühös Adára.

2022.12.14., Szerda 15:25 - 20. rész

Véletlenül Zafer eszi meg, amit Nergis Aslannak készített. Zafernek és Belmának kellemes éjszakájuk lesz, azonban Nergis hoppon marad, mert Aslan azonnal elalszik. Ada és Bora úgy döntenek, hogy elég nagy az ágy kettejüknek, és nem fogják zavarni egymást éjszaka, ezért egy ágyban alszanak. Azonban Ada nehezen alszik, és arra gondol, hogy mindent el kéne mondania Borának. Tuğçe azonban nem hajlandó egy ágyban aludni Rüzgarral, és száműzi őt a földre.

2022.12.15., Csütörtök 15:25 - 21. rész

Ada elmeséli Borának, hogyan vesztette el a macskáját. Sikerül Borának kijutnia a táborból, felhívja Zafert és a segítségét kéri Vildan elfogásában. Az akció sikeres lesz. Nergis feltűnően jókedvű, és ez Yaseminnek nem nagyon tetszik, Belmának viszont igen. Ali szeretné, ha Selin a cégnél dolgozna, és megkéri Borát, hogy segítsen neki rávenni a lányt a váltásra. Bora többször is kéri Adát, hogy beszéljen Selinnel, és vegye rá, hogy meséljen a múltjáról Alinak, mielőtt túl késő lesz.

2022.12.16., Péntek 15:25 - 22. rész

Celal azt mondja Borának, hogy szerinte Adának választania kéne valakit a munkatársai közül. Bora finoman kitessékeli őt. Ada elhatározza, hogy felmond, mert nem akar többé hazudni Borának. El is akarja mondani Borának, de ő nem hagyja neki, mert el kell indulnia Ada egyetemére, hogy beszédet mondjon, mert ösztöndíjakat oszt ki. Adát is viszi magával. Bora beszédet mond, és Adát is felkéri. Ada arról beszél a diákoknak, hogy ne adják fel az álmaikat.