Az érzelmek tengerén 2. évad, 90-95. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 2. évad, 90-95. rész tartalma

 

2022.12.19., Hétfő 18:55 - 2. évad, 90. rész

Sebnem rájön, hogy Hulya megint nem az egyenes úton jár. Miután Figen és Özgür összejátszanak, hogy Ece és Juszuf kapcsolatát tönkre tegyék, a saját csapdájukba sétálnak bele. Fikriye élvezi a hotel kényelmét, miközben egy ismerős fiút hív oda, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy férjet szerezzen Figennek.

2022.12.20., Kedd 18:55 - 2. évad, 91. rész

Ece és Juszuf között továbbra is feszült a viszony, végül mindenki hazamegy. Sebnem egy ügyes húzással tőrbe csalja Hulyat, aki minderről semmit sem tud. Alihan dolgozni kezd a lovardában. Figennek kérője akad, aminek legjobban Fikriye örül.

2022.12.21., Szerda 18:55 - 2. évad, 92. rész

Fikriye nagyon szeretné férjhez adni a lányát, ezért lánykérést szervez. Figen, aki ettől kiborul, Özgürt használja, hogy megakadályozza az anyja tervét. Hulya Sebnem zsarolása miatt régi barátnőjére íratja a lovardát. Sebnem, aki szeretné végleg eltüntetni a nőt a színről, lebuktatja Hulyat a Mirat elleni gyilkossági kísérletért. Juszuf megtudja, hogy az anyja felelős Izak meggyilkolásáért.

2022.12.22., Csütörtök 18:55 - 2. évad, 93. rész

Fikriye kissé nehezen hiszi, hogy a lányának valóban van udvarlója, ráadásul a szomszédok is összenéznek a háta mögött. Juszuf nagyon elutasító Ecével, pedig a lány mindent megpróbál, hogy béküljön vele. Sebnem bemutatkozik a lovardában, mint az új tulajdonos. Alihan kényelmetlenül rézi magát a munkahelyén, de nincs választása.

2022.12.23., Péntek

18:55 - 2. évad, 94. rész

Rásel egy üzenetben elköszön mindenkitől, és bevallja, hogy ő ölte meg Izakot, valamint Denizre bízza a fiát. Özgür továbbra is megpróbál Ece közelébe kerülni, balszerencséjére azonban Figenre hallgat a módszerek kiválasztásánál. Zekerya sem adja fel, hogy meghódítsa Figen szívét. A lány így Özgür segítségével nagyobb sebességre kapcsol, hogy meggyőzze az anyját, igenis van barátja. Deniz készül Ozan születésnapjára, vele együtt pedig Alihan is, aki a lovardában akarja tartani a bulit.

19:45 - 2. évad, 95. rész

Juszuf egy fotózás után bulizni marad a modellekkel, és túl sokat iszik. A gyógyszerek miatt hamarosan egyre rosszabbul lesz, és Ece siet, hogy segítsen neki. Ozan a születésnapi bulin megtalálja az idősek otthonával kapcsolatos brossúrát, és amikor egy kis barátja elmondja mi ez, bánatában elcsatangol. Juszuf is lelép, ami nagyon elszomorítja Ecét. Özgür rádöbben, hogy nem Ece az, akibe valójában beleszeretett, így hamarosan Figen is menyasszony lesz. A környéken pedig nem ő az egyetlen, aki végre felveheti a felveheti a fehér ruhát. Mirat és Deniz egybekelnek, az esküvőn pedig megjelenik Juszuf is.