Mavi szerelme 11-15. rész tartalma

Mavi szerelme 11-15. rész tartalma

 

2023.01.16., Hétfő 18:50 - 11. rész

Mavi önmagának és Alinak szeretné bebizonyítani, hogy nem érdekli a férje, és csak bosszúból ment hozzá. Egy találkozót szervez Ali és Gülizar számára, a férfi pedig belemegy a játékba. Cemal felkeresi Fatmát, az este azonban tragikusan végződik. A férfi szeretné újrakezdeni a kapcsolatot egykori szeretőjével, a nő azonban elutasítja, és bevallja, hogy Metin az ő fia. A beszélgetést Mahmut is meghallja, a két férfi ezek után összeverekszik, Mavi apja pedig nem éli túl.

2023.01.17., Kedd 18:50 - 12. rész

Miután eltemetik Mahmutot, Hasibenek ki kell találnia, miből fog élni a család. Az agyafúrt asszony eljátssza Ali előtt, hogy nincs miből megélniük, ezért a férfi a Gorecki házba költözteti őket. Nem kérdés, hogy Refika nem fogadja tárt karokkal az újdonsült rokonokat. A család anyja úgy dönt, csak akkor, ha a három nő Birgül mellett dolgozni kezd. Cemal gyanakszik, hogy Ilyas tervez valamit ellenük.

2023.01.18., Szerda 18:50 - 13. rész

Mavi megenyhül az anyja irányában. Ali miután átnézi a cég könyvelését, rájön, hogy Cemal rengeteg pénzt fizetett a város egyik rosszfiújának, és szól az apjának. Fazik úr kérdőre vonja a legidősebb fiát. Birgül és Hasibe között egyre több a vita. Ali egy üzlettel lepi meg Mavit, hogy ne a földeken dolgozzon. Fatma elmeséli Cemalnak, hogy mi történt közte és Ahmet között az esküvő éjszakáján. Safiye érzi a férje eltávolodását.

2023.01.19., Csütörtök 18:50 - 14. rész

Gülizar a Gorecki házhoz megy, ahol Ali tisztázza az érzéseit. Hasibe meglátja kettejüket, ám hiába szól Mavinak, így a nő jelenetet rendez. Fatma nehezen viseli, hogy Safiye ugráltatja, és Cemalnak panaszkodik. A férfi szeretné megnyugtatni a nőt, így egy nyakláncot vásárol, amit viszont a felesége megtalál. Igencsak meglepődik, amikor meglátja az ékszert Fatma nyakában. Hasibe gyanakodni kezd, hogy Fatma és Cemal között van valami. Ilyas rájön, hogy a raktártűz mögött Cemal áll, és egyre biztosabb abban, hogy bizonyítani is tudja. Ali észreveszi, hogy Mavi és Ilyas bizalmasan beszélgetnek.

2023.01.20., Péntek 18:50 - 15. rész

Ilyas Fazil elé viszi a férfit, aki Cemal megbízására felgyújtotta a raktárt. Arról azonban nem tud, hogy szintén a legidősebb Görecki fiú zsarolása miatt, egy ember feladja magát a rendőrségen. Ali rájön, hogy Mavi ebben segített Ilyasnak, a dühös férfi pedig arra gondol, hogy tényleg nincs értelme a házasságukat fenntartani. A válás hírére Refika örömtáncot lejt, és nem sejti, hogy Hasibenek köszönhetően a fiatalok találkoznak. Safiye egyre jobban furcsállja, hogy Cemal elutasító vele, ezért úgy döntt, a tettek mezejére lép.