A sors játéka 28-32. rész tartalma

A sors játéka 28-32. rész tartalma

 

2023.01.02., Hétfő 15:25 - 28. rész

Yaseminnek annyira megtetszik Ada fehér kabátja, hogy az Evrennel való randijára azt veszi fel. Evren elmeséli Yaseminnek az életét és saját sorsát Adáéhoz hasonlítja. Yasemin véletlenül ráborítja a cseresznyeitalt Ada kabátjára. Kétségbeesetten próbálja a mosógépben kimosni, de a folt nem jön ki. Ada nem a folt miatt aggódik, hanem a gyűrű miatt, amit a kabát zsebébe tett még Észak partiján. A gyűrű fennakadt mosás közben Elif babáján. Ada visszaszerzi a gyűrűt, de azzal a mesével, hogy az a nagymamája gyűrűje volt.

2023.01.03., Kedd 15:25 - 29. rész

Ada megpróbálja rávenni Borát, hogy ne vegyen fel egy újabb asszisztenst. Kétségbeesésében még Selin, Ali és Tuğçe segítségét is kéri, de nem jár sikerrel egyik próbálkozása sem. Zafer házában megjelenik Bora gyerekkori jóbarátja, Meltem, aki nemrég érkezett meg Amerikából. Belma megpróbálja a fiatalokat összehozni, ezért elviszi Meltemet Bora cégébe, és megkéri a fiát, hogy alkalmazza Meltemet. Bora felveszi a lányt asszisztensnek. Nemcsak Tuğçének és Adának nem tetszik Meltem, hanem Nergis is nemtetszését fejezi ki.

2023.01.04., Szerda 15:25 - 30. rész

Nergis elmondja Zafernek, hogy szerinte Belma össze akarja hozni Borát és Meltemet. Belma elárulja Yaseminnek, hogy Bora felvette Meltemet, és azt is, hogy amúgy Evren terve volt, hogy Tuğçe tegye féltékennyé Borát Rüzgarral. Ada titokban kihallgatja Meltem egy telefonbeszélgetését, amikor is Meltem olyasmiket mond, hogy sikerült beépülnie, és a többi gyerekjáték lesz. Ada úgy véli, hogy Meltem kémkedik a cégben, de Bora nem hisz neki. Tuğçe viszont igen, és követni kezdik Meltemet.

2023.01.05., Csütörtök 15:25 - 31. rész

Aslan és Ada megbeszél egy találkozót Bünyaminnel. Tuğçe és Aslan elmennek a megadott címre, ami egy kovácsműhely. Meltem megtudja Bünyamintól, hogy Adáék beleestek a csapdájába. Yasemin eltöri Belma értékes vázáját, és megtalálja a törmelékek között Ada gyűrűjét. Rájön, hogy a gyűrűt Ada kapta Rüzgartól. Elmegy Rüzgar munkahelyére és számon kéri rajta a gyűrűt. Rüzgar azt mondja neki, hogy azért vett Adának gyűrűt, mert el akarta venni feleségül, de Ada elutasította, és csak utána jegyezte el Tuğçét.

2023.01.06., Péntek 15:25 - 32. rész

Ada számonkéri Borától, hogy Meltem miért fürdőköpenyben mászkál a házban, de Bora nem ad rá egyértelmű választ. Ada továbbra is gyanakszik Meltemre, és úgy gondolja, hogy a lány kém. Ráveszi Tuğçét, hogy segítsen neki ezt kideríteni. Az Elifnek szervezett vacsora felborul amikor Aslan rosszul lesz és haza kell a családnak mennie az étteremből. Azonban, Meltem ráveszi Borát, hogy maradjanak ők az étteremben, így Ada sem megy sehova, sőt csatlakozik hozzájuk Tuğçe és Rüzgar is.