A sors játéka 33-37. rész tartalma

A sors játéka 33-37. rész tartalma

 

2023.01.09., Hétfő 15:25 - 33. rész

Ada tovább nyomoz Meltem után, de sem Bora sem Tuğçe nem veszi komolyan. Segítséget kér Aslantól, hogy figyelje Meltemet, aki a betegsége miatt nem megy dolgozni, hanem Zafer házában marad. Adánk viszont sikerül bogarat ültetnie Tuğçe fülébe, aki elmegy Zaferékhez, hogy megnézze, mi van Meltemmel. Rajtakapja Meltemet Bora szobájában és egy telefonbeszélgetést is kihallgat. Meltem hazudik, hogy miért volt Bora szobájában, így Tuğçe végre hisz Adának.

2023.01.10., Kedd 15:25 - 34. rész

Bora és Ada bejutnak Meltem lakásába, de semmi gyanúsat nem találnak, csak egy laptopot az ágy alatt. Azonban a benne lévő pendrive-ról Ada azt állítja, hogy Boráé, és céges adatokat tartalmaz. Bora elhessenti, de titokban elhozza a pendrive-ot. Zafer megtudja, hogy Meltem valóban kémkedik egy rivális cégnek, és elmondja Borának is. Bora szembesíti Meltemet azzal, hogy tudja, hogy kémkedik. Másnap Bora úgy tesz, mintha mi sem történt volna, sőt még fel is ajánlja Meltemnek, hogy otthon marad vele.

2023.01.11., Szerda 15:25 - 35. rész

Bora feltűnően kedves Meltemmel, és Ada majd felrobban. Azonban Meltem elkeni az egyik allergiás kiütését, és Ada rájön, hogy az csak smink. Balhét csap, mire Bora elmondja neki, hogy tudja, hogy Meltem kémkedik. Bora négyszemközt elmondja Adának, hogy Meltem azért kémkedett, mert az apja beteg, és pénzre van szükségük, ezért Bora megbocsátott neki. Ada nem érti, hogy akkor mi szükség volt a műsorra, és Bora elmondja, hogy meg akarta Adát leckéztetni, hogy rájöjjön, ha hazudik, nem fognak hinni neki.

2023.01.12., Csütörtök 15:25 - 36. rész

Ada megkéri Borát, hogy segítsen neki Tuğçét és Rüzgart kibékíteni. Bora azzal a feltétellel segít neki, hogyha ráveszi Selint arra, hogy mondja el végre az igazságot Alinak. Selin véletlenül meghallja ezt a beszélgetést, így megkéri Alit, hogy menjenek el együtt vacsorázni, ahol el akarja neki mondani az igazat. Az értekezleten Ada témája a stressz kezelése lesz. Ráveszi Borát, Tuğçét és Rüzgart, hogy menjenek el egy sportcsarnokba, ahol bokszolással megtanulhatják levezetni a stresszt.

2023.01.13., Péntek 15:25 - 37. rész

Ada és Bora elkészíti a vacsorát, de Rüzgarnak ezt úgy mondják el, hogy Tuğçe készítette. Rüzgar a vacsora alatt végig provokálja Tuğçét, mivel nem hajlandó elállni a tervétől, hogy vezető akar lenni, vagy elmondja Borának, hogy ki csináltatta a videót. Tuğçe többször is elveszíti a türelmét, és megfenyegeti Rüzgart. Tuğçe elmondja Adának, hogy Rüzgar egy magasabb pozíciót akar a cégnél, de Bora miatt ez nem valósulhat meg. Ada kitalálja, hogyha Alp kap egy jobb ajánlatot egy másik cégnél, akkor el fog menni, és a megüresedett helyre Rüzgar mehet.