Az örökség ára 1. évad, 19-23. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 19-23. rész tartalma

 

 

2023.01.02., Hétfő 16:40 - 1. évad, 19. rész

Seher, amikor észreveszi, hogy a bozótból egy fegyveres Yamanra akar lőni, a golyó elé ugrik, ezzel megmenti Yaman életét, de súlyosan megsérül. Az eszméletlen Sehert Yaman elviszi Arif papához, aki kiveszi a golyót és ellátja a sebet. Ikbal, miután rájön, hogy Zuhalnak van valakije Londonban, az embereivel felkutattatja, és pénzt ajánl neki, hogy tűnjön el Zuhal életéből.

2023.01.03., Kedd 16:40 - 1. évad, 20. rész

Ali egy ékszer szettből rájön, hogy Kiraz kicsoda, és be akarja vinni a rendőrségre. Osman bácsi rábeszéli, hogy várja meg a reggelt. Ali beleegyezik, de odabilincseli a síró Kirazt az ágyhoz, nehogy eltűnjön. Mivel Arif papának dolga van, Yamanra bízza a lány ápolását. Yaman egész éjjel Seher mellett virraszt, és törölgeti a homlokát. Selim hiába hívja Sehert, a lány nem veszi fel, de Yaman látja a telefonon, hogy Selim keresi. Yusuf nagyon hiányolja Sehert, İkbal pedig ideges, hogy Seher ilyen hosszú időre eltűnt Yamannal.

2023.01.04., Szerda 16:40 - 1. évad, 21. rész

Seher magához tér, és Arif hiába marasztalja azzal, hogy még pihennie kell, ő mindenáron haza akar menni Yusufhoz. Arif azt is elárulja neki, hogy Yaman vigyázott rá egész éjjel. Seher rájön arra is, hogy nem Yaman verette meg Selimer, és kezdenek kétségek ébredni benne a gonoszságát illetően. İkbal ideges, amiért Yaman még mindig nem került elő Seherrel. Amikor Ali be akarja vinni Kirazt a rendőrségre, nem találja az ágyhoz bilincselve, nagybátyja ugyanis kiszabadította.

2023.01.05., Csütörtök 16:40 - 1. évad, 22. rész

İkbalt az tájékoztatja a beépített embere a Szojgijárk támadásáról, és arról, hogyan sebesült meg Seher, amikor Yamant akarta védeni. Nem örül annak, hogy Yaman esetleg hálát érezhet Seher iránt. Kiraz úgy dönt, nem szeretne veszekedést Ali és Osman bácsi között, inkább elhagyja a házat. Yaman utasítja Cengert, hogy ezek után Sehernek is terítsenek a családi étkezésekhez. İkbal egyre dühösebb a lányra. Felhívja Selimet, hogy ételt rendeljen tőle. Mindenáron le akarja járatni Sehert Yaman előtt.

2023.01.06., Péntek 16:40 - 1. évad, 23. rész

Osman bácsi kórházba kerül, Kiraz takarítónőnek öltözve beoson hozzá. Alit értesítik, hogy Osman bácsit kórházba szállították, ő is gyorsan odasiet. Seher közli Yamannal, hogy Yusuf el szeretne menni az anyja sírjához, de Yaman hallani sem akar róla. Yaman dühös, amiért Selim és Nadire meglátogatják Sehert, İkbal örül, hogy ismét éket vert Yaman és Seher közé.