Gólkirályság az RTL-en

Gólkirályság, RTL

Gólkirályság címmel új magyar vígjátéksorozat érkezik az RTL-re

 

A vígjátéksorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe..., azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

 

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményesség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.

 

Főszereplők: Lovas Rozi (Szabó Tóni) Hevér Gábor (Géza) Sarkadi Kiss János (Csabi) Schmied Zoltán (Laci) Mészáros András (Norbi) Sztarenki Dóra (Vica) Szinetár Dóra (Rita) Mohácsi Norbert (Oletics) Márfi Márk (Windberger) Kisari Zalán (Lakatos)

Producer: Kapitány Iván; Boris Mihály Kreátor: Kapitány Iván Rendező: Kapitány Iván Forgatókönyvíró: Kapitány Iván; Búss Gábor Olivér Operatőr: Kapitány Frigyes Vágó: Barna Balázs

 

Országos premier

Gólkirályság

TV: RTL

2023.01.07., Szombat 20:00 - 1. évad, 1. rész