Sorsfordító szerelem 56-60. rész tartalma

Sorsfordító szerelem 56-60. rész tartalma

 

2022.12.19., Hétfő 20:00 - 56. rész

Kahraman meglepetéssel készül Elif és családja számára, miközben Defne élete összeomlani látszik. Kiymet asszony felkeresi Sultan-t, hogy beszéljen vele egy esetleges házasságról. Sükran izgatott, mert úgy hiszi, hogy Yakuppal romantikus vacsorán vesznek részt, mit sem sejtve a háta mögött zajló eseményekről. Lányuk, Canan gyanús esetnek lesz szemtanúja.

2022.12.20., Kedd 20:00 - 57. rész

Sükran a vacsora helyszínére siet, ahol úgy hiszi, Yakup meglepetéssel készül számára. Defne felkeresi Elifet, és nagy port kavar, hogy Kahraman nevét besározza. Elif teljesen összezavarodik a történtek után. Neval megpróbálja lerántani a leplet Yakupról Ziya úr és Kiymet asszony előtt.

2022.12.21., Szerda 20:00 - 58. rész

Sükran képtelen megbocsátani férje hűtlenségét. Kahraman feldúltan ér haza otthonukba, Defne utána kutatva. Elif elhatározza, hogy többet nem hagyja magát kihasználni, és nem mond le gyermekéről. Sultan asszony feltételként adja, hogy lánya többet nem találkozhat Kahramannal. Kiymet asszony felkeresi Elifet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy leendő unokája biztos kezekbe kerül majd.

2022.12.22., Csütörtök 20:00 - 59. rész

Elif munkakeresése nem hoz sikert, mikor kiderül, hogy állapotos. Kahraman felkeresi a házat, amit Elifnek ajándékozott, azonban az ajtóban csak Sultan asszonnyal találkozik. A Yörükhan cégnél rendőrök jelennek meg, hogy a kapitányságra vigyék Yakupot és Kahraman-t. Maksut kárörvendő céljának beteljesüléséhez közelítve. Neval fontos információkat tud meg Elif múltjával kapcsolatban.

2022.12.23., Péntek 20:00 - 60. rész

Kahraman felkeresi Ayse otthonát, hogy Elif után érdeklődjön, miközben egyre türelmetlenebb. Defne szorult helyzetbe kerül, amiből Kiymet asszony menti ki. Neval felveszi a kapcsolatot Elif eltitkolt féltestvérével, Ibrahimmal. Nazli kétségbeesik, mikor Elifnek váratlanul nyoma veszik.