Mavi szerelme 31-35. rész tartalma

Mavi szerelme 31-35. rész tartalma

 

2023.02.13., Hétfő 18:50 - 31. rész

A Görecki háznál megjelenik Fikri úr, Fatma egykori kérője, aki ismét feleségül kéri a nőt. Pembe elmondja az anyjának, hogy nem őrült meg, csak más módját választotta annak, hogy elvetesse magát Ismettel. Mavi nagy megrendelést kap Isztambulból, és nem is sejti, hogy az egész mögött Cemal áll aljas szándékkal.

2023.02.14., Kedd 18:50 - 32. rész

Ismetet bosszantja, hogy nem kell Pembének, és maga sem veszi észre, de imponálni akar a lánynak. Mavi szeretne egyetemre menni, ezért úgy dönt, hogy felkészül. Refika asszony eléri a célját, Fikri feleségül kéri Fatmát, amit a nő - Cemal legnagyobb bosszúságára - el is fogad. Cemal nem adja fel, hogy keresztbe tegyen Mavinak.

2023.02.15., Szerda 18:50 - 33. rész

Ilyas bejelenti, hogy elmegy a városból, és felmond Fazil úrnál. Mavi felkeresi a férfit, Cemal pedig észreveszi, hol járt a sógornője. Ali segít Mavinak felkészülni az egyetemre. Safiye arra kéri Refika asszonyt, hogy bocsásson meg Gülizarnak. Cemal folyamatosan bosszantani akarja Fatmát, végül arra kéri a nőt, hogy ne menjen férjhez. Birgül rájön, hogy Fatmának és Cemalnak már korábban is viszonya volt, és hogy a férfi ölte meg Mahmutot.

2023.02.16., Csütörtök 18:50 - 34. rész

Hasibe úgy intézi, hogy Mavi és Ali kénytelenek együtt tölteni az éjszakát. Birgül nem tartja magában, amit megtudott, bejelenti a rendőrségen, hogy Mahmutot valószínűleg megölték, a rendőrség pedig megjelenik a Görecki villában. A nyomozás miatt kénytelenek Mahmut testét kihantolni. Gülizar segíteni szeretne Safiyenek, hogy a nő visszahódítsa Cemalt.

2023.02.17., Péntek 18:50 - 35. rész

Ismet nem adja fel, hogy féltékennyé tegye Pembét, és Cemal ebben továbbra is segít neki. Safiye, aki teljes gőzzel követi a tanácsadó könyvet, megpróbálja elcsábítani a férjét, Cemal azonban nem veszi a jeleket. Safiye ezzel szemben észreveszi, hogy a férfi valakinek írogat, és a család előtt kiteregeti ezt. A rendőrség rájön, hogy Mahmutot megölték, és újra előveszik az ügyet. Pembe odaadja Mavinak a véres füzért, amit az apja meggyilkolásának helyszínén találtak. A nő felismeri, ugyanis Alié. Refika asszony viszont sejteni kezdi, hogy ki lehet a valódi gyilkos.