Az örökség ára 1. évad, 24-28. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 24-28. rész tartalma

 

 

2023.01.09., Hétfő 16:40 - 1. évad, 24. rész

Seher félrevonul a kertbe Selimmel beszélgetni, amitől Yaman dühös lesz. Ikbal úgy érzi, célt ért. Begüm meglátogatja Osman bácsit, és próbálja Kirazt vétkesnek feltüntetni azzal, hogy bizonyára rosszul adagolta a gyógyszereket. Úgy érzi, ezúttal sikerül egy olyan gondozót küldeni Osman bácsi mellé, akin keresztül ő irányíthatja a dolgokat a házban. Kirazt épp lebuktatja az, akinek ellopta az egyenruháját, Ali utána ered.

2023.01.10., Kedd 16:40 - 1. évad, 25. rész

Ali megkönyörül Kirazon, nem viszi be a rendőrségre, de Kiraznak be kell tartania a szabályokat, mert érvényben lévő körözés van ellene, és Alinak is baja eshet, ha egy szökevényt rejteget. Yaman megengedi Sehernek, hogy testőrök kíséretében kivigye Yusufot a temetőbe. Ám a testőrök Seher és Yusuf nélkül térnek vissza, Yaman tombol, amiért Seher elrabolta Yusufot.

2023.01.11., Szerda 16:40 - 1. évad, 26. rész

Yaman nagyon ideges, amiért Seher eltűnt a kisfiúval, de egyszer csak besétálnak a villa kapuján. Seher elmondja Yamannak, hogy úgy érezte, meg akarják támadni őket, és mivel nem látta a testőröket, futásnak indult a kis Jusuffal. İkbal dühöng, amiért Seher nem rabolta el a gyereket, sőt, ismét jó pontot szerzett Yamannál. Fırat kideríti, hogy Kiraz nem hazudott, a bátyja valóban hozzá akarta adni egy idős emberhez, aki megpróbálta megerőszakolni, ezért Ali megenyhül irányában.

2023.01.12., Csütörtök 16:40 - 1. évad, 27. rész

Ali új szabályokat vezet be a házban Kirazra vonatkozóan, nehogy valaki felismerje, mert akkor ő is bajba kerül, hogy egy szökevényt rejteget. Begüm épp felsorolja a gondozó jelöltjeit Osman bácsinak, amikor megjelenik Kiraz. Yaman találkozik üzleti ellenfeleivel, és a testőre elárulja, Yaman megsérül. Seher észreveszi, hogy valami baj van, és addig erősködik, míg Yaman megengedi neki, hogy ellássa a sérülését. Zuhal teljesen maga alatt van, amiért Mert elhagyta némi pénzért cserébe, amit İkbal fizetett neki. Selim munkát ajánl Sehernek az étteremben.

2023.01.13., Péntek 16:40 - 1. évad, 28. rész

Adalet, a szakácsnő, egy kézzel készült, elegáns ruhát ajándékoz Sehernek, hogy legyen mit felvennie a Yusuf születésnapjára rendezett partin. İkbal dühében bemegy Seher szobájába, és széttépi a ruhát. Zuhal szervezi Yusuf szülinapját, İkbal igyekszik úgy feltüntetni, mintha Zuhal imádná a kisfiút.