Az örökség ára 1. évad, 34-38. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 34-38. rész tartalma

 

 

2023.01.23., Hétfő 12:55 - 1. évad, 34. rész

Zuhal dühösen visszavonul, amikor látja, hogy Seher áll Yaman figyelmének középpontjában. Mivel mindenképp azt szeretné, ha Zuhal lenne a parti középpontja. Seherrel megitat egy csomó nyugtatót, narancslébe keverve. Amikor Seher váratlanul összeesik, Yaman maga szállítja kórházba. Amikor Ali hazaviszi Kirazt, váratlanul megpillant egy régen körözött bűnözőt, de nem tud erősítést hívni, mert nincs nála a rádiója, ezért követni kezdi a gyanús járművet. Egy raktárhoz érve, Ali megkéri Kirazt, hogy ne szálljon ki a kocsiból, de ő a nyomozó után megy, és a bűnözők mindkettejüket bezárják a raktárba.

2023.01.24., Kedd 12:55 - 1. évad, 35. rész

Ali hiába próbálkozik, nem tudja kinyitni a raktár ajtaját. Osman bácsi nem tudja, hová tűnhetett Kiraz meg Ali, de nem mert szólni Ali kollégáinak, mert ő megkérte, hogy ne beszéljen senkivel. Seher Ziyától tudja meg, hogy Yaman vette neki a ruhát. Selim behívja Sehert dolgozni, ami dühíti Yamant. Kiraz elmeséli Alinak, hogy gyerekkorában leütött egy fiút, mert az el akarta venni tőle a földön talált ónix követ. Ali rájön, hogy ő volt az a kisfiú. Yaman elviszi Sehert Arif papához ebédelni, közben utasítja Nedimet, hogy derítse ki, miért van szüksége Sehernek a munkára.

2023.01.25., Szerda 12:55 - 1. évad, 36. rész

Ali és Seher a raktárban várják a szabadulás lehetőségét. Seher megtudja, hogy volt főbérlője feljelentést tett ellene a tartozása miatt, így még inkább szüksége van a pénzre, amit Selimnél keres. Nedim figyelmezteti Yamant, hogy riválisuk, a Szojgijár család nagyon dühös, amiért ők szereztek meg egy tendert. Zuhal meghallja, hogy Yaman spanyol tolmácsot keres, és úgy intézi, hogy ő legyen a tolmács, hogy ezzel is Yaman bizalmába férkőzzön. Yaman rendezi Seher tartozását, de a lány kikéri magának, és közli, hogy mindent visszafizet.

2023.01.26., Csütörtök 12:55 - 1. évad, 37. rész

Selim behívja Sehert a szabadnapján, ő pedig magával viszi Yusufot. Mire a rendőrök a raktárhoz érnek, a bűnözők magukkal viszik Alit és Kırazt. Az üzleti tárgyalást elnapolták, Yaman hazamegy, és İkbaltól megtudja, hogy Seher elvitte Yusufot Selim éttermébe. Szörnyű haragra gerjed, utánuk megy, és botrányosan viselkedik az étteremben. Ali és Kıraz megmenekülnek, de Kırazban mély nyomot hagy, hogy le akarták lőni.

2023.01.27., Péntek 12:55 - 1. évad, 38. rész

Az étterembe visszatérő Selim látja a felborított asztalt, és Baristól megtudja, hogy Yaman rendezett jelenetet. İkbal felhívja Selimet, és azt sugallja neki, hogy Seher odavan érte. Begüm csodálkozik, hogy Kırazt nem tartják bent a rendőrségen, és dühíti, hogy Ali nagyon szűkszavúan beszél vele, ráadásul elismerően mesél Kıraz bátorságáról. Selim találkozóra hívja Yamant a kikötőbe.