Mavi szerelme 16-20. rész tartalma

Mavi szerelme 16-20. rész tartalma

 

2023.01.23., Hétfő 18:50 - 16. rész

Bár Refika megpróbálja kitenni Fatmát és Hasibét a házból, Ali és Mavi békülése ezt megakadályozza. Hasibe rájön, hogy Birgül meglopja a konyhapénzt, és eléri, hogy ő vezethesse a háztartást. Gülizar arra kéri Mavit, engedje el a férjét. Cemal megpróbál közel kerülni Metinhez.

2023.01.24., Kedd 18:50 - 17. rész

Mahmut halálának éjszakáján Fatmát másik férfival látták a kertben. Azt hazudja, hogy Cemla kikezdett vele. Megérkezik Safiye csomagja, amiben olyan ajándék van, amit nem mindenkinek kellene tudni. Pembe viszont, akinek kissé elege van, kellemetlen helyzetbe hozza a nőt. Cemal úgy rendezi, hogy Ismetet elkapják a rendőrök tiltott szerencsejáték miatt. Így eléri, hogy az apja higgyen neki az eltűnt pénzt illetően. Mavi eléri, hogy Fazil úr szeretettel forduljon a fiához.

2023.01.25., Szerda 18:50 - 18. rész

Amikor Hasibe meghallja, hogy Ismetet is szeretnék kiházasítani, úgy gondolja, hogy Pembe remek feleség lenne. A lány ezzel szemben viszont hallani sem akar róla. Ő és Sevda este kiszöknek bulizni, ám a jókedv csak addig tart, míg két idegen férfi rájuk nem akaszkodik. Pembe a nővérét hívja, hogy segítsen, Mavi pedig az éjszaka közepén elindul. Ilyas véletlenül arra jár, és bár elkergeti a két férfit, kénytelen szembenézni Alival, aki Mavi után lopakodva azt szeretné tudni, merre is megy a felesége éjjel.

2023.01.26., Csütörtök 18:50 - 19. rész

Mavi nem hajlandó elmondani, hogy mit keresett éjszaka az utcán Ilasszal, ám Hasibe kiszedi Pembéből, míg Sevda magától mondja el a nagyapjának. Fazil úr nem engedi, hogy Mavi elmenjen a villából, Ali pedig elszégyelli magát, hogy meggyanúsította a feleségét. Cemal dühében a lányára támad, és Safiyenek sem tetszik, hogy Pembe miatt Sevda is bajba került. Cemal dühe ezután Ilyas ellen fordul, a két férfi pedig a rendőrségen végzi.

2023.01.27., Péntek 18:50 - 20. rész

Cemalt és Ilyast elengedik a rendőrségről, utóbbinak pedig Fazil úr ismét munkát ajánl. Refika megpróbál barátnőz szerezni Ismetnek, pedig a fiú ezt nem nézi jó szemmel. Ali javaslatára a család étterembe megy, bár Refikának több, mint kellemetlen, hogy Mavi családja is csatlakozik. Hasibe nem adja fel, és szeretné, ha Ismet szemet vetne Pembére.