Mavi szerelme 21-25. rész tartalma

Mavi szerelme 21-25. rész tartalma

 

2023.01.30., Hétfő 18:50 - 21. rész

Miután a család hazaér az étteremből, Fatma és Hasibe csapdát állítanak Cemalnak, aki be is sétál. Pontosabban Fatma szobájába, ám Hasibe elkergeti, abban a hitben, hogy a férfi fut a menye után. Szemtanúja is van az esetnek; Birgül úgy hiszi, a legidősebb Goreczki fiú megcsalja a feleségét. Safiye másnap levelet is kap erről, és a nő nekiesik a férjének.

2023.01.31., Kedd 18:50 - 22. rész

Sevda és Pembe a rosszul sikerült diszkós este óta ki nem állhatják egymást, főleg, amikor rájönnek, hogy mind a ketten szemet vetettek Ilyasra. Hasibe szeretné, ha Fatma elköltözne a házból. Cemalnak nem tetszik, hogy szeretne beleszólni az üzleti ügyekbe, ezért feljelenti saját magukat, hogy a dolgozóknak nincs biztosítása. Apja előtt pedig úgy állítja be, mintha Ali keze lenne a dologban. Mavi üzleti tanácsokat kap a férjétől, és úgy tűnik, a kereskedés kezd beindulni.

2023.02.01., Szerda 18:50 - 23. rész

Ilyas meglátogatja Mavit, és arra célozgat, hogy a nő üzlete Alinak köszönhetően indul be. Hasibe kínos helyzetbe hozza a házat, és Refika is megalázza, így a nő megfogadja, hogy felülkerekedik a Görecki családon. Safiyet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Cemal megcsalja, ezért még a munkahelyén is felkeresi a férfit. Fazil úr Alit bízza meg az új, induló cég vezetésével, amit Cemal nem néz jó szemmel.

2023.02.02., Csütörtök 18:50 - 24. rész

Mavi és Ali randevúzni megy, ahol a nő nagyon jól érzi magát, és bevallja, hogy képes lenne szeretni a férjét, ha nem ő lenne a testvére gyilkosa. Ali, aki maga is normális, szép családra vágyik, úgy dönt, hogy elmondja az igazságot. Erről először Cemalnak szól, aki kétségbeesik. Birgül boldogan készül arra, hogy új házat kap Cemaltól, de a férfi Hasibe segítségével csapdába csalja a szolgálót. Mavi félteni kezdi a házasságát, így amikor meghallja Refika terveit, felkeresi Gülizart. Pembe gyanítani kezdi, hogy Ilyasnak tetszik Mavi.

2023.02.03., Péntek 18:50 - 25. rész

Ismet rajtakapja Pembét, amint az éppen fürdőzik. A két fiatal - látszólag - sehogy sem találja a hangot egymással. Ali úgy dönt, mindent elmond a feleségének, ás már be is vallja, amikor egy telefont kap, hogy Cemal kórházba került. A férfi ebben intő jelet lát, hogy nem szegheti meg az ígéretét. A részeg Cemal az autóban elmondja Ilyasnak, hogy gyújtotta fel az apja raktárát. A sofőr mobiltelefonnal rögzíti a vallomást, ám amikor ezt a Görecki fiú észreveszi, dulakodni kezdenek, az autó pedig árokba borul. Cemal magára hagyja Ilyast, de előtte elveszi a telefont, ám messzire nem jut vele.