A sors játéka 38-42. rész tartalma

A sors játéka 38-42. rész tartalma

 

2023.01.16., Hétfő 15:25 - 38. rész

Bora Adával álmodik, és úgy érzi, hogy szerelmes belé. Tuğçe eléri, hogy Alp felmondjon. Evren beszélni akar Yaseminnel, ezért Yasemin elindul az irodába. Bora kinevezi Rüzgart a grafikus osztály élére. Bora elmondja Alinak, hogy Adával álmodott, aki ebből biztosra tudja, hogy Bora szerelmes Adába. Selin elmondja Alinak, hogy házas volt, és elvált. Ali egy kicsit haragszik rá, hogy nem rögtön az elején mondta el neki, de megbocsát. Ők ketten úgy döntenek, hogy összehozzák Adát és Borát...

2023.01.17., Kedd 15:25 - 39. rész

Bora és Ada megérkeznek a hotelba, ahol Selin és Ali eljátsszák, hogy Selin túszul ejtette Alit, amíg meg nem bocsát neki, azonban Bora átlát a szitán, de Ada miatt beleegyezik, hogy ott marad éjszakára. Adával szeretnének két szobát, de Sahibe azt állítja, csak egy van. Bora és Ada kiveszik a szobát. Tuğçe Bora keresésére indul, és Rüzgar is csatlakozik hozzá. Bora céges kocsiján van nyomkövető, ezért ők is eljutnak a hotelhoz, és ők is ott maradnak éjszakára.

2023.01.18., Szerda 15:25 - 40. rész

Belma feljelenti Adát a fia, Nergis feljelenti Borát Ada elrablása miatt. Selin és Ali terve bejön, mivel Bora és Ada szerelmet vall egymásnak. Ada öröme nem felhőtlen, hiszen a titkai nyomasztják a lelkét. Bora szeretné, ha kapcsolatukat nem tartanák titokban, de Ada a nénikéire hivatkozva, arra kéri Borát, hogy egy ideig ezt ne mondják el senkinek. Yasemin számon kéri Adát Rüzgar miatt. Elmondja neki, hogy tudja, hogy Ada házas Rüzgarral. Emlékezteti Adát a család balsorsára, de Ada azzal védekezik, hogy nem Rüzgar az ő első szerelme.

2023.01.19., Csütörtök 15:25 - 41. rész

Bora többször is megpróbál Adával kettesben maradni, de nem sikerül. Tuğçe állandóan Rüzgar és Ada után nyomoz. Ada aláíratja a válási papírokat Rüzgarral, aki először feltételeket szab a váláshoz, de Ada hajthatatlan. Tuğçe megtudja, hogy Rüzgar egy ügyvéddel beszélt telefonon. Selin és Ali szeretné megünnepelni a sikerüket, hogy összehozták Borát és Adát. Evren elmegy Zafer házába, hogy meglátogassa Yasemint, azonban Aslan nem akarja beengedni. Belma és Nergis között a feszültség továbbra sem csökken.

2023.01.20., Péntek 15:25 - 42. rész

Bora elmondja Adának, hogy volt egy szerelme, akivel azért szakított, mert hazudott neki, és ezért keményítette meg a szívét. Ada tudja, hogy a saját hazugságával ő is összetörné Bora szívét, elmondja Borának, hogy nem lehetnek együtt. Bora azonban nem nyugszik ebbe bele. Otthon Nergis elmondja Adának, hogy tud arról, hogy Rüzgar volt az első szerelme. Végül úgy döntenek, ezt majd máskor megbeszélik, de másnap elköltöznek Boráéktól.