A sors játéka 48-52. rész tartalma

A sors játéka 48-52. rész tartalma

 

2023.01.30., Hétfő 12:00 - 48. rész

Bora az árus segítségével lecsalogatja Adát, és arra kéri, hogy hadd beszéljen a nénikéivel. Ada megint tiltakozik ez ellen, viszont elfogadja Bora vacsorameghívását. Belma ráveszi Tuğçét, hogy nyíljon meg Bora előtt, és próbálja meg elcsábítani. Tuğçe elmondja Borának, hogy szakított Rüzgarral, de a várt hatás elmarad. Yasemin elismeri Adának, hogy megfigyelte őt és Borát az ablakból előző este. Zafer elmondja Borának, hogy elviszi Elifet és Belmát egypár napra, hogy Bora kettesben maradhasson Adával.

2023.01.31., Kedd 12:00 - 49. rész

Ada sikeresen elmenekül Bora házából, és Yasemin segítségével vissza is megy, hogy bocsánatot kérjen Borától. Bora megkérdezi Adát, hogy ki volt az első szerelme, de Ada azzal hárít, hogy már régen volt. Bora Ada tudta nélkül elmegy Nergishez, és megtudja, hogy ki Ada első szerelme, akivel jelenleg is tartja a kapcsolatot. Merve átadja Ada ügyét a cég tulajdonosának, aki elkezd Adának udvarolni.

2023.02.01., Szerda 12:00 - 50. rész

Turgut vacsorázni hívja Adát, hogy megbeszéljék a válás részleteit. Bora követi Adát az étterembe, és miután Ada elment, felajánlja Turgutnak, hogy legyen a cég jogi tanácsadója, mert azt hiszi, Turgut Ada első szerelme. Másnap Bora szembesíti Adát Turguttal az irodában, és Ada kétségbeesik, de Turgut biztosítja, hogy köti az ügyvédi titoktartás. Bora titokban kihallgatja Adát és Turgutot, akik arról beszélnek, hogy Ada meg fog szabadulni Rüzgartól.

2023.02.02., Csütörtök 12:00 - 51. rész

Ali elmondja Selinnek, hogy Bora „tud” róla, hogy Turgut Ada első szerelme. Selin titokban felhívja Adát, és elmondja neki, mit hallott Alitól, továbbá azt is, hogy Nergis Borával és Turguttal vacsorázik. Ada is elindul az étterembe. Tuğçe és Rüzgar csatlakoznak Boráékhoz az étteremben. Bora Nergisnek is elmondja, hogy „tudja”, hogy Turgut Ada első szerelme, és Nergis emiatt rosszul lesz. Ada megérkezik, és hogy ne derüljön ki, hogy Rüzgar az első szerelme, azt hazudja Borának, hogy tényleg Turgut az.

2023.02.03., Péntek 12:00 - 52. rész

Tuğçe elmegy Adához és elmondja neki, tudja, hogy Rüzgar Ada első szerelme. Ezzel megzsarolja Adát, hogy szakítson Borával, vagy beszélni fog Borával Ada múltjáról. Bora és családja megjelennek Adánál, hogy megkérjék Ada kezét. Ada és családja azt gondolja, hogy az éppen náluk tartózkodó Selint jött Ali megkérni. Amikor kiderül az igazság, Nergis botrányt csap, és a család nyomására Ada elutasítja Borát. Nergis haragszik Adára, mert megtudja, hogy ő volt Boránál a botrányos éjszaka.