A sors játéka 53-57. rész tartalma

A sors játéka 53-57. rész tartalma

 

2023.02.06., Hétfő 12:00 - 53. rész

Ada, ahogy megígérte Nergisnek, felmond a cégnél, és senki nem marasztalja. Yasemin beszél Evrennel, aki kideríti, hogy Tuğçe keze benne van Ada ügyében. Selin elmondja Yaseminnek, hogy Tuğçe zsarolja Adát, hogy ha nem szakít Borával, akkor elmondja Borának, hogy Ada első szerelme Rüzgar volt. Ali nem tud beletörődni abba, hogy Bora megváltozott, és arra kéri Selint, hogy próbálják meg megint valahogy összehozni a fiatalokat, de Selin ebbe nem egyezik bele.

2023.02.07., Kedd 12:00 - 54. rész

Ferhat és Sirin annyira összevesznek Bora irodájában, hogy válni akarnak. Bora Adát hibáztatja ezért, és azt mondja neki, hogy ha nem hozza őket megint össze huszonnégy órán belül, akkor nem kaphatja meg a díjat. Másnap Ada összehívja Sirint és Ferhatot egy étterembe, hogy kibékítse őket. Borát is odahívja. Eleinte nem megy jól, de végül Ada és Bora kibékítik őket azzal, hogy elmesélik a saját szerelmük történetét. Ám később bevallják egymásnak, hogy csak hazudtak Sirinnek és Ferhatnak a szerelmükről.

2023.02.08., Szerda 12:00 - 55. rész

Yasemin felhívja Selint, és elmondja, hogy amikor beszélt Adával, ő azt mondta, a cikk miatt későn végez, és utána Selinhez megy. Bora rájön, hogy Ada vakrandira ment, és sikerül megnyitnia a levelezést, ahová Sedat elküldte a címet, ahová Adát hívta. Sedat közben be is zárta az ajtót, és éppen Adát fenyegeti, amikor Bora odaér, és berúgja az ajtót. Bora megüti Sedatot, és megfenyegeti, hogy megöli, ha még egy nőt odahív magához. Ada viszont nem örül annak, hogy Bora megjelent, mert azt állítja, ő is rendezni tudta volna a helyzetet.

2023.02.09., Csütörtök 12:00 - 56. rész

Zafer számonkéri a fián, hogy miért rúgta ki Adát a cégtől. Rüzgar felajánlja Adának, hogy segít visszakerülni a céghez, de Ada nem kér belőle. Nergis szeretne Rüzgar családjával beszélni, ezért elkéri Rüzgar édesanyjának a telefonszámát. Zafer az elhunyt lánya után örökölt részesedést kihasználva visszaveszi Adát a céghez, de ez apa és fia között nagy vitát gerjeszt. Bora meghajol apja akarata előtt, de csak irodai segédként veszi vissza Adát.

2023.02.10., Péntek 12:00 - 57. rész

Nergis továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Ada tartson ki Rüzgar mellett, még ha nem is szereti. Úgy gondolja, jobb szeretve lenni, mint szerelmesnek lenni. Aslan ezt célzásnak veszi. Ada, Pırıl segítségével, felteszi a portálra a cikket, ami rekord nézettséget hoz a cégnek. Bora leveteti a cikket az oldalról. Az alapítvány is látta a cikk sikerét, és kérik Borát, hogy Adát jelölje a díjra Tuğçe helyett. Mivel nem tudnak megegyezni, Bora visszalép a jelöléstől és senkit nem nevez be.