Az Apatigris harmadik évadáról

Apatigris, RTL+

Az RTL sajátfejlesztésű sorozatának harmadik évadához újabb ismert színészek csatlakoztak. A harmadik évad már elérhető a streaming felületen.

 

Az RTL+ streaming szolgáltatáson keresztül 2023. január 18-tól látható az Apatigris harmadik évada. A harmadik évadhoz újabb színészek csatlakoztak, így Hernádi Judit és Lengyel Tamás is a színészcsapatot erősíti. Az előfizetéses felületre felkerült a harmadik évad első része. Az új részek pedig szerdánként érkeznek majd.

 

Mit lehet tudni az Apatigris harmadik évadáról?

Az új évadban Labanc Péter (Scherer Péter) úgy dönt, hogy összeköltözik szerelmével, Glóriával (Ónodi Eszter). Nem élvezhetik sokáig az együttlétet, ennyi gyerek mellett minden napjuk válság-menedzsmentből áll.

Vivi (Rujder Vivien) és Kornél (Simon Kornél) között a gyermekvállalás miatt robban ki vita. A hirtelen támadt kapcsolati krízist álomnyaralással akarják feloldani.

Laura (Schmidt Sára) szívesen dolgozna ügyvédként, hogy kitaláljon a pelenkázás, etetés, altatás monotóniájából. Megbeszélik Gáborral (Medveczky Balázs), hogy felcserélik a szerepeket, és a férfi marad otthon Lujzival. Gábor azonban egy napig sem tartja be a megállapodást.

Szandra (Michl Juli) ott marad Glóriával és Péterrel az új lakásban. Egy rosszul sikerült buli után szobafogságot és zsebpénzmegvonást kap, ami ellen az egyetemista lány minden eszközzel föllázad. Az évad során párkapcsolati tanácsokat osztogat Mikinek, Kornél öccsének (Krausz Gábor). Barátságuk idővel kölcsönös vonzalommá alakul.

Péter exfelesége, Katalin (Für Anikó) sem mond le arról, hogy az Apatigrissel újra összemelegedjenek.

 

A harmadik évad 10 epizódos lesz.