Az örökség ára 1. évad, 29-33. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 29-33. rész tartalma

 

 

2023.01.16., Hétfő 16:40 - 1. évad, 29. rész

İkbal azt hazudja, hogy a ruhát, amit Seher Adalettől kapott, elvitette a tisztítóba. Begüm folyton emlékezteti Alit arra, hogy az apja mennyire kedvelte őt, de azt senki sem tudja, hogy nem Begüm apja írta a levelet, melyben rábízza Alira a lányát, hanem maga Begüm, hogy magához láncolja Alit, aki nagyra tartotta a hajdani rendőrfőnököt.

2023.01.17., Kedd 16:40 - 1. évad, 30. rész

İkbal próbálja ismét befeketíteni Sehert Yaman előtt azzal, hogy magára hagyta Yusufot, de Yaman röviden elintézi azzal, hogy Seher szabad ember, oda megy, ahová akar. Yaman el akarja vinni kocsival Sehert, de ő inkább sétálna. A férfi követi, és látja, hogy Selim éttermébe megy. Begüm arról faggatja Kirazt, hogy került Isztambulba, de Kiraz ravaszul semmi lényeges információt nem mond.

2023.01.18., Szerda 16:40 - 1. évad, 31. rész

İkbal folyamatosan kényszeríti Zuhalt, hogy foglalkozzon Yusuffal, mert így férkőzhet Yaman kegyeibe. Yaman meghallja, amikor Seher azt mondja Yusufnak, azért kell dolgoznia Selim éttermében, hogy ajándékot vehessen neki születésnapjára. Kiraz készül Nadire nénivel a piacra, Ali folyton ellenőrzi, hogy betartja-e a szabályokat, nehogy lebukjon. Kiraz bajba kerül útközben. İkbal azt hazudja Sehernek, hogy az Adalettől kapott elegáns ruhát tönkretették a tisztítóban.

2023.01.19., Csütörtök 16:40 - 1. évad, 32. rész

Yaman elmegy Selim éttermébe, hogy hazavigye Sehert, de ő közli, hogy addig nem megy, míg nem végzett a munkájával. Kiraz hazaszalad, miután az utcán leütött egy erőszakos férfit, aki verte a kisfiát. Kiraz nem meséli el Alinak, hogy mi történt útközben, de a leütött férfi nem hagyja annyiban a dolgot, keresni kezdi őt. Yaman azt mondja Sehernek, ne merészeljen elkésni a kisfiú szülinapi ünnepségéről. İkbal embere rengeteg ételt rendel Selimtől, hogy Seher ne lehessen ott Yusuf születésnapján.

2023.01.20., Péntek 16:40 - 1. évad, 33. rész

İkbal bízik benne, hogy Yaman le sem tudja venni majd a szemét Zuhalról Yusuf születésnapján. Seher csaknem lekési az eseményt, de még időben hazaér, hogy felvegye a káprázatos estélyit, amit az ágyán talált, és amiről azt hiszi, İkbal ajándéka a tönkrement ruha helyett. İkbal azonban közli vele, hogy nem ő vette a ruhát, és azonnal ideges lesz, mert sejti, hogy a ruha Yaman ajándéka. Kirazt feljelenti a leütött férfi, és a rendőrök beviszik a kapitányságra. A férfi felesége azonban a férje ellen vall, és Kiraz megmenekül a rendőri intézkedéstől.