Az örökség ára 1. évad, 39-43. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 39-43. rész tartalma

 

 

2023.01.30., Hétfő 13:00 - 1. évad, 39. rész

Baris felhívja Sehert, és elmondja neki, hogy Selim elment az étteremből, ráadásul a fegyverét is magával vitte. Seher, aki hallotta, hogy Yamant valaki a kikötőbe hívta, nagyon megijed, hogy tragédiába torkollik a találkozó, ezért a kikötőbe siet. Ali leszidja Kirazt, amiért sose hallgat rá, de a rendőröknek elmondja, hogy milyen bátran viselkedett. Kiraz sír a szidás miatt, mert nem sejti, hogy Ali csak félti őt. Nedim kideríti, hogy Selim mindig is szerelmes volt Seherbe, de a lány apja meghalt, mielőtt megkérhette volna a kezét.

2023.01.31., Kedd 13:00 - 1. évad, 40. rész

Miután İkbal bebeszéli Selimnek, hogy Seher szereti őt, Selim meghívja a lányt egy elegáns étterembe, és gyűrűt is vesz, hogy megkérje a kezét. Zuhal úgy intézi, hogy a spanyol ügyfelekkel való tárgyalás ugyanabban az étteremben legyen, ahol Seher randizik Selimmel. Ali és Kiraz tisztáznak mindent. Kiraz megérti, hogy Ali félti őt, és Ali is rájön, hogy Kiraz rendkívül érzékeny. Ali azt mondja Begümnek, nem ér rá találkozni vele, és Begümnek leesik az álla, amikor a kocsijából meglátja Alit egy lánnyal, akiről nem sejti, hogy Kiraz.

2023.02.01., Szerda 13:00 - 1. évad, 41. rész

Begüm azt hazudja Alinak, hogy rovarirtást végeznek nála, ezért szeretne Aliéknál aludni. Átkutatja Ali szobáját, majd Kiraznak elmondja, hogy azért tette, mert Alit egy másik nővel látta. Yaman, aki fültanúja volt annak, amikor Selim megkérte Seher kezét, nagyon dühös, és Seher nem érti, miért nem áll szóba vele. Gürbüz Szojgiráj azt hiszi, hogy Seher Yaman barátnője, ezért őt szemeli ki célpontnak.

2023.02.02., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 42. rész

Ali egy gyöngysort vesz Kiraznak, emlékül a gyerekkori kalandért, amikor összeverekedtek egy földön talált ónix kő miatt. Yaman úgy dönt, hogy ezután İkbalék foglalkoznak Yusuffal. Seher teljesen értetlenül áll a dolog felett. Seher elmegy Arif papához, hogy tanácsot kérjen tőle. Gürbüz emberei megfigyelik Sehert, de amíg Arifnál van, nem rabolhatják el. İkbal felkeresi Selimet, hogy megtudja, hogy zajlott a lánykérés.

2023.02.03., Péntek 13:00 - 1. évad, 43. rész

Yaman nagyon rosszul bánik Seherrel, aki már nem bírja tovább szó nélkül. Yaman arra következtet, hogy férjhez akar menni Selimhez, és utána magával vinné Yusufot. Yaman véletlenül kihallgatja Sehert, amikor elmondja Selimnek, hogy nem akar hozzámenni feleségül. Máris megenyhül Seher iránt. Begüm egyre biztosabb abban, hogy Alinak van valakije, és nem tudja, mit tegyen, hogy ne veszítse el.