Az örökség ára 1. évad, 44-48. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 44-48. rész tartalma

 

 

2023.02.06., Hétfő 13:00 - 1. évad, 44. rész

Yaman kiviszi Sehert és Yusufot a játszótérre, és velük marad, amitől Seher kényelmetlenül érzi magát, de Yusuf nagyon boldog. Amikor Seher a bevásárlásból hazafelé tart, Szojgiráj emberei elrabolják, és egy videót küldenek Yamannak a székhez kötözött Seherről. Begüm azt hazudja Alinak, hogy az anyja halálos beteg, és utolsó kívánsága, hogy ő meg Ali egybekeljenek.

2023.02.07., Kedd 13:00 - 1. évad, 45. rész

Gürbüz azt követeli Yamantól, hogy vonja vissza pályázatát egy tenderről, és Yaman azonnal igent mond rá. Seher szabadon engedésének másik feltétele nagyobb gondot okoz. Gürbüz azt akarja, hogy Yaman kérjen bocsánatot tőle, márpedig mindenki tudja, hogy Yaman sosem kér bocsánatot. Nedim kideríti, hol tartják fogva Sehert, és Yamannal elindulnak kiszabadítani, de a helyszínen senkit nem találnak. Ali még nem szólt otthon Begüm kéréséről, ezért Kiraz azon ügyködik, hogy Ali és Begüm kibéküljenek.

2023.02.08., Szerda 13:00 - 1. évad, 46. rész

Kiraz virágot küld Ali nevében Begümnek, amin Ali nagyon felhúzza magát, mert bosszantja, hogy Kiraz beleavatkozik az életébe. Begüm addig sír, mígnem Ali belemegy, hogy feleségül vegye. Gürbüz ultimátumot ad Yamannak: vagy bocsánatot kér tőle vagy megöli Sehert. Yaman felhívja, és bocsánatot kér, de Gürbüz ennek ellenére élve eltemeti Sehert egy koporsóba zárva. Erről felvételt küld Yamannak, aki felismeri a helyszínt, és puszta kézzel ássa ki a koporsót a földből...

2023.02.09., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 47. rész

Yaman kifaggatja Sehert, hogy mit műveltek vele a fogva tartói. Seher könyörög Yamannak, hogy ne álljon bosszút, mert Szojgiráj nagyon veszélyes ember. Yaman emberei felégetik Gürbüz érdekeltségeit, és elviszik Yamanhoz. Gürbüz könyörög az életéért. Begüm boldog, hogy a hazugságával elérte, amit akart, és Ali feleségül veszi. Sehert teljesen megdöbbenti, hogy Yaman bocsánatot kért miatta az ellenségétől.

2023.02.10., Péntek 13:00 - 1. évad, 48. rész

Seher megköszöni Yamannak, amit érte tett. Zuhal nagyon ideges, amiért Yaman ennyire törődik Seherrel, úgy érzi, már sose tudnak megszabadulni tőle. Ziyának eszébe jut Kevser halála, és és nagyon retteg, hogy Sehert is éri valami baj. Osman arról biztosítja Alit, hogy mindenben támogatja, még ha nem is tetszik neki, hogy feleségül veszi Begümöt.