Hazatalálsz 1-6. rész tartalma

Hazatalálsz 1-6. rész tartalma

 

2023.01.23., Hétfő 21:05

1. rész

Tamás visszaköltözik kislányával szülővárosába, Farkasligetre. Gyermekkora helyszínén régi és új arcokkal találkozva rádöbben, hogy múltja jobban meghatározza, mint gondolta. Jövője pedig, kevésbé kiszámítható, mint ahogyan szeretné.

2. rész

Tamás nem azt a fogadtatást kapja Ernőtől, amire számított. Új munkahelyén, pedig bajba keveredik. Virág számon kéri Rajmundot, hogy honnan ismeri a férfit, aki megtalálta elveszett jegygyűrűét. Rajmundnak egyre kevésbé tetszik, hogy Farkasligeten, nem úgy működnek a dolgok, ahogyan szeretné.

2023.01.24., Kedd 21:05 - 3. rész

Rajmund kezébe veszi az irányítást. Márkóból üzletvezető lesz az „R” Bisztróban, ami Trixinek egyáltalán nem tetszik. Zsigmond zaklatással vádolja meg Tamást. Mesi, pedig balesetet szenved, amíg Edit nem figyel rá.

2023.01.25., Szerda 21:05 - 4. rész

Miközben az eszméletlen Mesi kórházban fekszik, egyre több emlék kerül a felszínre. Edit meggondolja magát a villa eladását illetően. Tamás azt hiszi, hogy Virág rúgatta ki a munkahelyéről. Rajmund és Jack aljas tervet sző Tamás ellen.

2023.01.26., Csütörtök 21:05 - 5. rész

Farkasligetre váratlan vendég érkezik Nina személyében, akinek tervei vannak Rajmunddal. Mesi magához tér a kórházban, amíg Brigi virraszt mellette. Virág elbizonytalanodik az eljegyzést illetően. Jacknek köszönhetően Tamásra és Zitára ráomlik a kisház.

2023.01.27., Péntek 21:05 - 6. rész

Virág bizonytalan időre hazaköltözne, amit Rajmund, Tibor segítségével akar megakadályozni. Laci Bá igyekszik meggyőzni Zsigmondot, hogy gondolja meg magát Tamással kirúgásával kapcsolatban. Tamás új alapokra helyezi kapcsolatát Virággal. Mindeközben Janka beszámíthatatlan állapotban indul el otthonról.