Sorsfordító szerelem 76-80. rész tartalma

Sorsfordító szerelem 76-80. rész tartalma

 

2023.01.23., Hétfő 20:00 - 76. rész

Kiymet megkéri Sultan asszonyt, hogy Elifet és Nazli-t vigye el a városból, és kezdjenek új életet. Kahraman mindent elkövet, hogy kiderítse Kerem gyilkosának kiéltét. Neval bátorítja lányát, hogy próbáljon meg minél több időt eltölteni a Yörükhan házban, Meryemet támogatva. Ziya úr meggyőzi fiát, hogy a történtek ellenére mielőbb lépjenek házasságra Eliffel.

2023.01.24., Kedd 20:00 - 77. rész

A Yörükhan házban nagy felháborodást kelt Kahraman és Elif házassága. Meryem nem rejti véka alá véleményét, ezért Kiymet asszony arra készteti Elifet, hogy ne hagyja el a szobáját. Yakup szorult helyzetbe kerül az újságíró miatt, akit korábban azért bérelt fel, hogy leleplezze Kahraman-t. Sultan asszony elkeseredik, miután Meryem mogorván viselkedik vele a Yörükhan-háznál. Kahraman fáradhatatlanul folytatja a nyomozást Kerem gyilkosának ügyében, miközben váratlan dologra lesz figyelmes.

2023.01.25., Szerda 20:00 - 78. rész

Meryem szeretne bosszút állni Elifen, azonban pattanásig feszíti a húrt. Kahraman és Celal forró nyomon vannak Kerem gyilkosával kapcsolatban. Ziya úr igyekszik támogatásáról biztosítani Elifet. Sultan asszony aggódni kezd, mikor lánya nem válaszol a hívására.

2023.01.26., Csütörtök 20:00 - 79. rész

Meryem feldúltan megy a kórházba, hogy számonkérje fivérét, Kahraman-t Kerem gyilkosával kapcsolatban. Kezelőorvosa hírt ad Elif állapotáról az aggódó család számára. Kiymet javaslatot tesz Meryemnek, hogy átmenetileg hagyja el a várost, és utazzon el Hatayba. Defne Elif testvérének adja ki magát, hogy információkat szerezhessen az állapotáról.

2023.01.27., Péntek 20:00 - 80. rész

Yakup továbbra is fenyegető hívást kap az újságírótól, akit korábban felbérelt. Defne ellátogat a kórházba, ahol Elif is tartózkodik. Maksut olyan információkat tud meg Elifről, amik mélyen érintik. Sükran úgy dönt, hogy magánakcióba kezd Yakup zsarolójával szemben. Ibrahim korábbi tervét készül megvalósítani Defne nyomására.